Yakım işlemlerinin artmasıyla beraber Shiba adresleri rekor kırıyor

Yakım işlemlerinin artmasıyla beraber Shiba adresleri rekor kırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin katili olan Shiba Inu, yakım işlemlerine hız kesmeden devam ediyor. Büyük oranda token yakma işlemlerine devam eden meme coin, yeni adres kayıtlarında da rekora ulaştı. Fakat en büyük sorun fiyatlanma noktasında halen beklentileri karşılayamadı.

Shiba Inu ağındaki adres sayısı yeni bir zirveye ulaştı. Ancak, pazar konsolidasyonu devam ederken SHIB fiyatı adeta hayal kırıklığı yaşattı.

Glassnode tarafından paylaşılan verilere göre, Shiba Inu ağındaki adres sayısı rekor seviyeye ulaştı. Verilerde rakam 3 milyon adresi aştığı kaydedildi. Adresler bununla kalmayıp daha da yukarı doğru gittiği paylaşıldı. 

Shiba Inu adreslerinde bu yılın başından bu yana yaklaşık %35’lik bir artış oldu. Adresler, piyasa koşullarına rağmen istikrarlı bir şekilde arttı.

Shiba Inu yanma oranı artışta

Shibburn’e göre, daha önce meme coin fiyatları için yükseliş eğilimi gösteren Shiba Inu yanma oranı, son 24 saatte %132 arttı. Dün aynı saatten bu yana yaklaşık 43 milyon SHIB tokeni yakıldı.

Bununla birlikte ağdaki büyük işlemler yaklaşık %200 arttı. Analitik sağlayıcısı IntoTheBlock, büyük işlemleri 100.000 ABD dolarını aşan işlemler olarak sınıflandırır. Hafta sonu boyunca ağdaki balina etkinliğindeki artışı bildirdi.

SHIB sahiplerinin konsantrasyonu, yaklaşık% 70 ile balinaların lehine ağır bir şekilde ağırlıklandırılmış görünüyor. Bu rakamlar dolaşımdaki arzın %1’inden fazlasını tutan adresler olarak dikkat çekiyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin