featured

XTZ ayıları geri döndü! Göstergeler aşağı yönü işaret ederken yatırımcılar ne yapmalı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan XTZ, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. XTZ için direnç noktası 1,64 dolarda iken, destek noktası ise 1,41 dolar seviyesinde bulunuyor.

Tezos fiyat analizi, 1,64 dolarda direnç bulduktan sonra şu anda düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Ayılar şu anda piyasanın kontrolünü elinde tutuyor ve daha fazla düşüş bekleniyor. XTZ 1,41 dolarda bulunan destek noktasının altına düşerse 1 dolara kadar gerileyebilir. Öte yandan, boğalar fiyatı 1,64 doların üzerine çıkarabilirse, altcoin 1,82 dolara yükselebilir.

Kripto para biriminin piyasa işlem hacmi 24,426,100 dolar iken piyasa değeri ise 1,301,087,755 dolarda bulunuyor. XTZ, bu yazının yazıldığı sırada 1,43 dolar seviyesinde işlem görüyor.

1 günlük fiyat grafiği analizi:

1 günlük grafikte, kripto para biriminin son 24 saattir düşüş yaşadığı görülüyor. Piyasanın her iki yönde de hareket etmesi beklendiğinden, önümüzdeki birkaç saat piyasa için çok önemlidir. RSI göstergesi şu anda 44,27 işaretinde bulunuyor. 50 seviyesinin altında olduğu için piyasanın düşüş bölgesinde olduğunu gösteriyor.

XTZ grafik

1 günlük grafikteki hareketli ortalama değeri şu anda 1,43 dolar seviyesinde. Bollinger bantlarının üst bandı 1,64 dolarda iken alt bant ise 1,41 dolarda bulunuyor.

4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik Tezos fiyat analizi de piyasanın düşüş trendinde olduğunu ortaya koyuyor. Altcoin, şu anda 1,43 dolardan işlem görüyor. Önümüzdeki birkaç saat içinde her iki yönde de hareket edebilir. Fiyat düşen bir trend çizgisinde.

4 saatlik grafikte hareketli ortalama (MA), mevcut fiyatın üzerinde bulunuyor. Bu düşüş momentumunun önümüzdeki saatlerde yoğunlaşacağını gösteriyor.

Sonuç olarak

Altcoin’in fiyatı bir günlük ve dört saatlik grafikte de düşüş gösteriyor. Piyasa şu anda düşüş eğiliminde olsa da, boğaların kontrolü geri alması ve fiyatları yükseltmesi mümkün. Ancak, piyasa göstergelerinin tümü daha fazla aşağı yönlü potansiyele işaret ettiğinden, bunun yakın vadede gerçekleşmesi olası değildir.

CryptoPolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin