featured

XRP fiyatında yüzde 25’lik bir hareket gerçekleşecek! Ancak bir belirsizlik var…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sık söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, grafiklerinde yükseliş ipuçları veriyor. 0,3839 doların altında kesin bir kapanış 0,31 dolara %25’lik bir düşüşü tetikleyebilir. Öte yandan 0,4342 doların yukarı yönlü kırılması durumunda 0,51 dolara doğru %25’lik bir rallinin yolu açılacaktır.

XRP

Son birkaç haftadaki XRP fiyatının tahmin edilemezliği nihayet mantıklı gelmeye başladı. Bir üçgen oluşumu artık çok belirgin ve mayıs ayı boyunca sergilenen düzensiz davranışı haklı çıkarıyor.

XRP fiyatı her şekilde %25 oranında hareket edecek

Gözde altcoin’in grafiği, mayıs ayı boyunca neden dalgalı bir hareket gerçekleştiğini net bir şekilde ortaya koyuyor. Çalkantılar, sahte inişler ve çıkışlar artık XRP topluluğu için nihayet mantıklı olan bir zemine oturtulabiliyor. Grafikte, yeni göze çarpan bir üçgen modeli XRP fiyatını çevrelemiş durumda. Eğer teknikler göstergeler doğruysa, Ripple fiyatı için sırada %25’lik bir ralli var. Ancak bu aşağı mı yoksa yukarı yönlü mü olacak bu, henüz belli değil.

XRP, bu yazının yazıldığı sırada 0,4027 dolardan işlem görüyor. Ayılar 0,3839 dolar seviyesinin altında bir kapanış mumu üretebilirse, 0,31 dolara doğru %25’lik bir düşüş meydana gelebilir. Hacim Profilinde yükseliş katılımı olmaması, bu fikri haklı çıkarıyor. Çünkü, üçgen konsolidasyonlar genellikle düşük hacim altında gerçekleşir.

Öte yandan, boğalar üçgeni fethetmeyi başarabilir. Bu nedenle, yatırımcılar tam tersi bir senaryoya da hazırlıklı olmalıdır. Boğalar 0,4342 dolar seviyesinin üzerinde bir kapanış mumu üretebilirse düşüş tezi geçersiz olacaktır. Bunun sonucunda da XRP fiyatını 0,50 dolar seviyesine geri getiren yukarı yönde %25’lik bir ralli meydana gelebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin