featured

XRP, yüzde 16’lık rallisi ile göz doldurdu! Sıradaki hedefine ulaşabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, son beş günde %16 oranında bir yükseliş kaydetti. Bu fiyat hareketi ile XRP, 0,36 dolar seviyesini aştı. Ancak bu, düşüş eğiliminin durduğu anlamına gelmez.

XRP 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Boğalar, fiyatın 0,3 dolar seviyesinin altına düşmesini önleme konusundaki kararlılıklarını bir kez daha gösterdi. Gözde altcoin için bir sonraki direnç noktası 0,38 dolarda bulunuyor. Alıcılar, 22 Haziran’dan bu yana direnç çizgisini kıramadığı için fiyat yatay bir trendde işlem görüyordu.

XRP grafik

Şu anda 0,38 dolarda bulunan direnç noktası hedefleniyor. Bu bölgenin üzerinde bir kapanış ve kırılma, mevcut yükseliş hissini daha da güçlendirecektir. Böylece fiyat, 200 günlük hareketli ortalama ile kesişen 0,51 dolar seviyesini test edebilir.

Teknik olarak bakarsak, mevcut yapı hâlâ yükselişte değil. Fiyat konsolidasyon bölgesinden çıkana kadar yükseliş trendleri geçicidir. Öte yandan, bunun aldatıcı bir hareket olduğu ortaya çıkarsa ve altcoin’in fiyatı 0,3 dolar seviyesinin altına düşerse 0,24 dolarda bulunan destek noktasına bir düşüş gerçekleşebilir.

XRP için takip edilmesi gereken destek noktaları 0,30 dolar ve 0,24 dolar seviyelerinde iken, direnç noktaları ise 0,38 dola ve 0,43 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Günlük hareketli ortalamalar:

MA20: 0,33 dolar

MA50: 0,35 dolar

MA100: 0,35 dolar

MA200: 0,51 dolar

XRP/BTC grafiği

14 Ağustos’ta başlayan ve ardından 25 gün boyunca devam eden BTC’ye karşı yeşil momentum, 1700 ile 1800 SAT arasındaki direnç alanına dokunduktan sonra durduruldu. Ayıların son dört gün içinde altcoin’i %11 oranında düşürmesinden sonra fiyat 200 günlük hareketli ortalamayı kırdı.

Yani açıkça, yükseliş yapısı değişti. 1500 SAT’de yatay destek noktası yeniden test edilebilir. Eğer, Bitcoin altcoinlerden daha iyi performans göstermeye devam ederse, çiftin destek alanının altına kayması olasıdır.

Temel destek seviyeleri: 1650 SAT & 1500 SAT

Temel direnç seviyeleri: 1800 SAT & 2100 SAT

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin