featured

XRP, yükselmeye devam ediyor! Ancak bir şeye dikkat etmekte fayda var…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP fiyatı, önceki seansın kazanımlarını genişletti ve şu anda 0,36 dolar civarında işlem görüyor. Piyasadaki genel iyimser hava, fiyatın yukarı yönlü hareketini destekledi. Ancak yatırımcıların büyük hamleler yapmadan önce daha fazla onay beklemesi gerekebilir.

XRP fiyatı son beş işlem seansı içinde %15’ten fazla artış kaydetti. Boğalar, 0,35 dolar seviyesini yukarı yönlü bir eğilimle savunmayı başardı. Teknik göstergelerden MACD alıcıların lehine gibi görünüyor.

Bu yazının yazıldığı sırada 0,36 dolar civarında işlem gören XRP, son 24 saat içinde %0,91 oranında değer kazandı. CoinMarketcap verilerine göre XRP için 24 saatlik işlem hacmi 1,554,186,521 dolar. Bu da %0,44 oranında artış yaşandığı anlamına geliyor.

XRP yükselmeye devam ediyor

Günlük zaman çerçevesinde, XRP fiyatı konsolide oluyor. Başka bir deyişler, 6 haftadan uzun bir süredir aynı aralıkta işlem gördüğünü söyleyebiliriz. Altcoin şimdi 0,3759 doların üzerinde bir kırılma yapmaya hazır. 0,30 dolar civarında bulunan çoklu destek noktasının, olumsuz tarafı sınırladı. Fiyat, söz konusu seviyeyi iki kez test etti ve hemen bir yükselişle sonuçlandı. Ancak, söz konusu seviye yakınında bir reddediliş de mevcut.

XRP grafik

Fiyat, 20 günlük EMA (Üssel Hareketli Ortalama) seviyesini 0,33 dolarda kırarken, devam eden fiyat hareketi coşkusuna iyimserlik ekledi. 0,38 doların üzerinde, XRP boğaları, sürekli satın alma baskısı altında 10 Haziran’ın en yüksek seviyelerini yani 0,41 doları hedefliyor.

MACD, orta çizginin üzerinde bir yükseliş geçişine işaret ediyor.

XRP, 4 saatlik grafikte arz ve talep kurallarına uyuyor. Altcoin’in fiyatı şu anda yükselen bir kanalda hareket ediyor. Ayrıca, art arda üç yeşil mum çubuğunun oluşumu yükseliş momentumunu destekliyor.

Öte yandan, altcoin’in fiyatı günlük bazda gün içi dip seviyesinin altına düşerse, mevcut fiyat hareketinin yönü tersine çevrilecektir. Bu durumda, ilk olumsuzluk 0,33 dolar civarında yaşanabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin