xrp
XRP yükselişinin arkasındaki 3 faktör

XRP yükselişinin arkasındaki 3 faktör

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –Ripple, FlareNetwork konusunda “heyecanlanırken” XRP sahiplerine Spark airdropunu destekleyen birçok borsa var. Coinbase, XRP sahiplerine FlareNetwork’ün Spark airdropu desteğini duyuran en son borsa oldu.

Cumartesi günü, San Francisco merkezli borsa, onaylanmış yargı bölgelerindeki müşterilerin 12 Aralık’ta hesaplarında XRP bulunduran müşterilerin Spark tokenleri almaya hak kazanacağını söyledi. Coinbase şunu yazdı:

Alacağınız Spark miktarı, anlık görüntü alındığında hesabınızda ne kadar XRP bulunduğuna bağlıdır.

Kripto borsası, airdropun Flare ağının lansmanından sonra dağıtılacağını söyledi.

Airdrop’u destekleyen diğer kripto para borsaları arasında Binance, Bitstamp, Bitfinex, Bithumb, Bittrex, eToro, Huobi, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex, Nexo, Upbit yer alıyor.

Şimdiden, 17.5 milyar XRP bakiyesine sahip 81.564 hesap, SPARK tokeni için hak talebinde bulundu. XRP fiyatındaki ve SPARK airdropundaki son artış, XRP varlıklarının 421 milyon artmasına ve 36’dan fazla yeni XRP hesabının oluşturulmasına neden oldu. XRP, son 30 günde % 150 artışla 0,617 dolardan işlem görüyordu.

“Heyecan Verici” Bir Geliştirme

Sadece Ripple tokeni sahipleri ücretsiz SPARK tokenleri almakla kalmıyor. FlareNetwork projesi Ripple’dan da övgü alıyor.

CNN ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, token sahiplerinin “Flare ilginç bir niş yarattığı” için son proje hakkında “hak ettiği şekilde heyecanlandıklarını” söyledi.

Flare, Spark token’i 12 Aralık’ta XRP sahiplerine 1:1 oranında airdrop yapacak

Ripple, kendisini “dünyanın ilk Turing eksiksiz FBA ağı” olarak tanımlayan bir Flare Networks yatırımcısıdır. Web sitesi düşük işlem maliyetiyle ölçeklenebilir ve Ethereum Virtual Machine’i XRP Ledger’e Ether benzeri işlevsellik getirmek için entegre ediyor. Ripple CEO’suna göre, yeni “heyecan verici” başlangıç,

İnsanların XRP’nin çok verimli bir dijital varlık olduğunu ve … yardımcı programın herhangi bir dijital varlığın uzun vadeli değerini belirleyeceğini kabul etmesine bir başka örnek.

Bunu bir fırsat olarak görüyorlar ancak RippleNet müşterilerini veya müşteriler için ODL’yi (On-Demand Liquidity) nasıl kullandıklarını etkilemediğini söylüyor.

“Milyarlarca XRP tokeni yakılabilir”

Piyasa, hafta sonu dijital varlık alım satım teklifine sahip tüm ripple tokeni haberlerine olumlu tepki verdi. Sözleşmelerdeki açık pozisyonlar da yine 0,4 milyar doların üzerine çıktı.

Son fiyat hareketinin arkasındaki bir diğer destekleyici etken de Ripple Baş Teknoloji Sorumlusu David Schwartz’ın Tweetleri oldu. Kilitlenmiş tokenlerdeki milyarlarca dolar piyasayı etkilerse, fiyatının düşmesini önlemek için topluluğun, protokolün emanette tutulan milyarlarca yerel XRP tokenini yakmaya zorlayabileceğini belirtti.

Ripple, son zamanlarda ilk kez, dijital varlığın arzının neredeyse yarısına sahip olmasına rağmen 46 milyon dolar değerinde token satın aldı. Bu hareket, şirketin sağlıklı pazarları desteklemek için yapıldığını söylediği bir satın alma olarak görülüyor.

bitcoinexchangeguide


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin