XRP yükseliş momentumunu sürdürmek için bu seviyeleri geçmeli!
XRP yükseliş momentumunu sürdürmek için bu seviyeleri geçmeli!

XRP yükseliş momentumunu sürdürmek için bu seviyeleri geçmeli!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP davasına rağmen, token 0,8 dolara dokunduğu için fiyatlarda bir sıçrama gördü. Mart sonundaki kısa vadeli düşüş trendi, fiyat bir önceki en düşük seviyeyi kırdığı için kırılmış görünüyor. Altcoin, 0,75 dolar destek seviyesinde bir miktar destek bulabilir ve daha yüksek bir dip oluşturabilir.

XRP – 1 Saatlik Grafik

XRP presents a buying opportunity once more, as the trendline resistance remains the level to beat

Noktalı beyaz çizgi, altcoin’in geçen Ağustos’tan bu yana işlem gördüğü bir aralığın ortasını temsil ediyor. Ayrıca, 0,78-0,8 dolar alanı güçlü bir direnç bölgesidir. XRP’nin bu alanı kırması ve yükseliş hareketini göstermek için talep bölgesi olarak yeniden test etmesi gerekiyor.

Fiyatın sıçrayabileceği başka bir seviye de 0,75 dolardan başlıyor. Önceki gün 0,71 dolardan 0,79 dolara güçlü bir yükseliş hareketi gördü ve başka bir yukarı hareket görülmeden önce aradaki likiditeyi toplamak için 0,74-0,75 dolar alanı tekrar ziyaret edildi.

Teknik göstergeler

XRP presents a buying opportunity once more, as the trendline resistance remains the level to beat

RSI, son birkaç gündeki yükseliş momentumunun göstergesi olarak nötr 50’nin üzerinde. RSI aşırı satım bölgesindeydi ve RSI nötr 50 çizgisindeydi. Bu, önümüzdeki birkaç saat içinde XRP fiyatlarında bir sıçrama görülebileceğine işaret ediyor.

OBV, Nisan ayında düşüş trendindeydi ancak yukarı yönlü bir dönüş almış gibi görünüyor. Satın alma hacmindeki artış boğalar için iyi bir işaret.

XRP fiyat analizi sonuç

XRP için son kazanımların arkasında iyi bir alım hacmi vardı ve fiyat da trend çizgisi direncinin üzerine çıktı. Eski en düşük seviyenin 0,79 dolardan kırılması kısa vadede cesaret vericiydi. 0,75 dolar destek seviyesinin yeniden test edilmesi veya yukarıdan 0,78 dolar alanının yeniden test edilmesi durumunda bir satın alma fırsatı ortaya çıkabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin