featured

XRP, bugün yaşadığı yükseliş ile yatırımcılarını sevindirdi! İşte yükselişinin ardındaki sebepler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, SEC ile olan davasından bugün iyi haberler aldı.

Bugün neler oldu?

Son 24 saat içinde, XRP token’ının fiyatı itibariyle %8.5’ten fazla arttı. Ripple’daki yöneticiler, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile aralarında olan davanın iyi gittiğini söylediler.

XRP grafik

SEC daha önce Ripple’a, CEO’su Brad Garlinghouse’a ve İcra Kurulu Başkanı Chris Larsen’a, tarafların XRP ihraç ederken yasadışı bir menkul kıymet arzı gerçekleştirdiklerini iddia ederek dava açmıştı.

Garlinghouse dün CNBC’ye verdiği demeçte şu sözleri söyledi:

Dava son derece iyi gidiyor. Yaklaşık 15 ay önce başlayan bu davanın umduğumdan çok daha iyi ilerlediğini söyleyebilirim. Ancak. adaletin çarkları yavaş hareket eder.

Garlinghouse’un yorumları, bir hakimin bu hafta başlarında SEC’in davanın bir parçası olarak yayınlanacak. Bu haber, Ripple’ın argümanına yardımcı olabilecek e-postaları değiştiremeyeceğine karar vermesinin ardından geldi.

Sırada ne var?

Ripple ve SEC arasındaki davanın sonucu, bir şirket olarak Ripple ve tüm kripto endüstrisi için daha geniş sonuçlara sahip olabilir.

Garlinghouse’a göre SEC davayı kazanırsa, o zaman ABD borsalarındaki çoğu kripto para birimi menkul kıymet olarak kabul edilecek. Bu da borsaların SEC’e kayıtlı hale gelmesi gerektiği anlamına geliyor.

Garlinghouse şu sözleri ekledi:

XRP’yi Ripple’ın bir menkul kıymeti olarak belirlerseniz, XRP’ye sahip olan herkesi tanımak zorundayız. Bu bir SEC gerekliliği. Tüm hissedarlarınızı tanımak zorundasınız. Ancak bu pek de mümkün değil.

Garlinghouse ayrıca davanın, kendisini bankaların dünya çapında para transfer etmesine yardımcı olmada kilit bir rol oynayan SWIFT’in yerini alan Ripple’ı olumsuz etkilediğini ima etti. Şirketin 2021’de ABD finans kurumlarına herhangi bir işletme sözleşmesi satmadığını söyledi.

TheMotleyFool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin