featured

XRP fiyatındaki ani yükseliş sadece bir tesadüf olabilir mi? İşte asıl sebebi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, ani bir şekilde %8 oranında sıçradı. CryptoLaw kurucusu, bu fiyat artışında “tesadüf” dedi.

XRP aniden yükselmesi ile, kaydettikleri kazanç açısından ilk 10 kripto para birimini geride bıraktı. Bu yazının yazıldığı sırada 0,354 dolar civarında işlem gören XRP, son 24 saatte %8 oranında bir artış kaydetti. Fiyat, 16 Eylül’de 0,321 dolarlık düşük bir seviyeden 0,358 dolarlık yüksek bir seviyeye yükseldi.

XRP

CryptoLaw kurucusu John Deaton, son fiyat artışıyla ilgili çarpıcı bir şeyin altını çizdi. XRP %10 oranında yükselirken, LBRY blockchain’inin yerel token’ı LBC %11, Dragonchain token’ı DRGN ise %5 oranında artış kaydetti. İlginç bir şekilde, John Deaton’a göre bunlar “SEC tarafından ima edilen” varlıklardı.

Tutarsızlıklar var

Ripple’ın genel danışmanı, SEC’in menkul kıymetleri almasıyla ilgili yorumlarına atıfta bulundu. Bunun üzerine Deaton, SEC’in tutarsızlıklarına şu sözleri ile yorum yaptı:

Bu anı sözlü tartışma sırasında hatırlıyorum. SEC avukatı başlangıçta düşünmek zorunda kalacağını söylese de bu, sona erdi. Herhangi birinin kâr etmeyi bekleyebileceği söylense de, bu onların gerçekten kâr edeceği anlamına gelmez. Bunu yalnızca bir an için düşünün.

Ripple’ın genel danışmanı Stuart Alderoty, SEC başkanı Gary Gensler’i, neyin güvenli olup neyin olmadığını belirlemek için Yüksek Mahkeme tarafından belirlenen Howey testini “yanlış ifade ettiği” için hedef aldı. Alderoty şunları söyledi:

Gensler, yatırım yapan kamunun ortak bir girişimin çabalarına dayalı kâr öngörmesi durumunda bunun bir menkul kıymet olduğunu söyledi. Mahkemeler bunu zaten reddetti. Çünkü iki ayrı Howey çatalını bir araya getiriyor.

Ayrıca LBRY blockchain’i SEC’in yalnızca fiyat hareketi yeteneğinin bir token’ı menkul kıymet yapmak için yeterli olduğuna inandığını gösteren bir örneği de aktardı.

Önümüzdeki “devasa olaylar” Avukat Jeremy Hogan’a göre, Ripple özet kararında açılış dilekçelerinin sunulması ve LBRY davasında yaklaşan karar, önümüzdeki yıllarda kripto alanını etkilemeye devam edebilecek iki “dev” olay.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin