featured

Yatırımcıların ilgisi azaldığı için XRP, yeni bir satış dalgası ile karşı karşıya kalabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, çok kritik bir destek noktasında işlem görüyor. Ancak alıcıların altcoin’e ilgileri azalmış gibi görünüyor. Bu nedenle yatırımcıların aklındaki soru, gözde altcoin’in yeni bir satış yaşayıp yaşamayacağıdır.

XRP 1 günlük fiyat grafiği analizi

Günlük zaman diliminde düşüş momentumu azalmış olsa da, piyasaya boğa girdiğine dair hâlâ bir işaret yok. Düşen trendlerdeki bu durmalara genellikle işlemlerini kâr alıp kapatan yatırımcılar neden olur. Aynı zamanda, grafikte de hâlâ olumlu bir hareket yok.

Yaklaşan Fed duyurusu piyasaya olumsuz bir sinyal gönderirse, yeni bir satış dalgası beklenebilir. Bu durumda, 0,22 dolar ile 0,24 dolar arasında bulunan bölge, destek bölgesi olarak kabul edilebilir.

Mevcut piyasa yapısına göre, 0,5 dolar ile 0,55 dolar arasında bulunan direnç alanının üzerine çıkılmayan herhangi bir yükseliş hareketi, sahte bir kırılma olarak kabul edilmelidir.

XRP grafik

XRP için temel destek noktaları 0,32 dolar ve 0,22 dolar seviyelerinde iken, direnç noktaları ise 0,44 dolar ve 0,50 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

Hareketli ortalamalar:

MA20: 0,35 dolar

MA50: 0,41 dolar

MA100: 0,58 dolar

MA200: 0,81 dolar

XRP/BTC grafiği

BTC karşısında, fiyat 1700 Sats’ta yatay dirence ulaştığında yükseliş rallisi durdu. Aşağıdaki çizelge 1700-1800 Sats aralığındaki direnç bölgesini göstermektedir.

Boğalar pozitif momentumu koruyamazsa, ralli ölü kedi sıçraması olarak da doğrulanabilir. Fiyat kritik dirençleri kıramadığı sürece genel tablo düşüş eğilimi gösteriyor.

Temel Destek Seviyeleri: 1550 Sats ve 1250 Sats

Temel Direnç Seviyeleri: 1700 Sats ve 1800 Sats

CryptoPotato

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin