featured

XRP yatırımcıları yeni bir düşüşe hazır olmalı! İşte geri dönüş için kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Milyonlarca XRP token’ı Bitstamp borsasına taşındı. Gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP’nin fiyatı, kritik bir Fibonacci düzeltme seviyesinin altına düştü.

Gözde altcoin’in fiyatı haziran ayını olumsuz bir fiyat ile kapatacak gibi duruyor. Yatırımcılar yıkıcı bir darbeye hazır olmalı.

Balinalar bırakmıyor

Ayılar, XRP fiyatını baskı altına almak için yeniden ortaya çıktı. Gözde altcoin, haziran ayını bir darbe ile sonlandırıyor gibi görünüyor. 30 Haziran 2022’de, ayılar neredeyse serbest düşüş tarzında düşüş mumları üretti. Satış hareketleri, Ripple tarafından yakın gelecekte 100 yeni çalışanı işe alma sözü veren iyimser haberinin ardından geldi. Ne yazık ki, bu haberin etkisi uzun sürmedi ve fiyat kısa süreliğine 0,3871 dolara yükseldi.

Altcoin’in fiyatı şu anda 0,31 dolar civarından işlem görüyor. Çünkü yatırımcılar kâr amaçlı düşüş trendine katılmak için çıkış yapıyor. Bu hafta zincir içi ölçümler, son birkaç gün içinde popüler Bitstamp borsasına milyonlarca XRP token’ının aktarıldığını gösteriyor.

@Whale_Alert’e göre, anonim bir Bitstamp cüzdanına yaklaşık 600 milyon XRP token’ı gönderildi. Bu anonim kullanıcı artık tek bir tuşa basarak milyonlarca token satma gücüne sahip. Sermayenin bu kitlesel hareketi, önceki düşüş görünümüne göre 0,20 dolarlık bir hedefe büyük bir satış yaşanmasının fikrini ortaya çıkarıyor.

XRP 3 saatlik fiyat grafiği analizi

XRP grafik

Düşüş eğiliminin geçersiz kılınması için 0,35 doların üzerinde kesin kapanış yapılması gerekiyor.  Boğalar bu seviyeyi aşabilirse, trendi yeniden ele geçirebilir ve 0,42 dolara doğru bir yükseliş hareketi başlatabilirler. Bu da mevcut fiyattan %30 oranında bir artış yaşanması anlamına geliyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin