featured

XRP alıcıları üstünlüklerini korumak isterken, yatırımcıları yeni haftada neler bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, yeni haftaya başlarken alıcıların yeniden üstünlük kazandığını gösteriyor.

Boğalar güçlendi

XRP, son 24 saat içinde %2,08 oranında bir artış kazandı ve bugün yükseliş oranı olarak piyasa lideri olan Bitcoin’i geride bıraktı. Böylece son 1 hafta içinde toplamda %13,95 oranında değer kazanmış oldu.

XRP

Bugünkü yükselişe rağmen, XRP günlük ATR’sinin çoğunu geçtiği için daha fazla büyüme olası değil. Böylece fiyat şu anda kanalın ortasında yer alıyor. Sonuç olarak, gözde altcoin’in 0,45 dolar ile 0,46 dolar aralığında konsolidasyonda kalması en olası senaryo.

XRP

Günlük zaman diliminde de benzer bir durum söz konusudur. Altcoin’in fiyatı, kilit seviyelerden uzakta bulunduğu için büyüyecek veya düşecek kadar bir birikim gerçekleşmedi. Bu ifade aynı zamanda azalan hacim ile de doğrulanmaktadır. Bu bağlamda, yatay ticaret önümüzdeki hafta devam edebilir.

Orta vadeli bir zaman dilimine baktığımızda XRP fiyatının 0,4328 doların üzerinde kalmaya devam edeceği söylenebilir. Bu olursa, boğalar büyümeyi devam ettirecek ve altcoin’in fiyatını 0,50 dolara kadar çıkaracaktır. XRP, bu yazının yazıldığı sırada ise 0,4528 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin