featured

XRP yatırımcıları heyecanla bu ralliyi bekliyor: Kritik direnç kırılırsa yüzde 30’luk bir yükseliş kapıda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, son 2 ayda 0,3 dolarda bulunan destek noktasından iki kez toparlandı. Bu, alıcıların bu seviyede birikmeye devam ettiğini gösteriyor. Ayrıca, bu seviyeyi destek olarak kullanan günlük grafik, çift dip formasyonunun oluştuğunu gösteriyor. Bu yükseliş modeli, yenilenen satın alma baskısının sinyalini verir ve ilgilenen yatırımcılar için bir giriş fırsatı sağlar.

XRP

XRP fiyatı, alıcılar 0,55 dolarda bulunan direnç noktasını kırana kadar yatay bir trendde işlem göremeye devam edecek. 20 ve 100 günlük EMA seviyeleri arasındaki yükseliş geçişi, alıcıları 0,42 doları kırmaları için teşvik ediyor

XRP için gün içi işlem hacmi 1,8 milyar dolardır. Bu da %155’lik bir artış gerçekleştiği anlamına geliyor.

Bu modelin etkisi altında, gözde altcoin’in fiyatı 0,31 dolarda bulunan destek noktasından %35 oranında bir artış gerçekleştirdi. XRP, bu yazının yazıldığı sırada ise 0,42 dolar seviyesinde işlem görüyor. Ayrıca, fiyat bugün %5 oranında arttı. Bu hareketi ile söz konusu modelin 0,43 dolarlık boyun çizgisi direncini kırmaya çalışıyor. Hacimdeki önemli bir artış, bu direncin kırılmasının yolunu açacaktır.

Bu nedenle, söz konusu direncin üzerinde kapanan günlük bir mum, yükseliş momentumunu yoğunlaştıracaktır. Koparma sonrası ralli, fiyatı %30 oranında yükselterek bir sonraki kritik direnç olan 0,55 dolara ulaştıracaktır.

Ancak, XRP fiyatı son sekiz aydır yatay bir şekilde işlem görüyor. Bu hareket sonucunda oluşan aralığın direnci 0,55 dolarda iken desteği ise 0,312 dolardadır. Fiyatın yükselişi garanti altına alması için 0,5 dolarda bulunan engeli aşması gerekiyor.

Bazı teknik göstergeler

MACD: Yükseliş bölgesine doğru kademeli olarak yükselen MACD ve sinyal çizgisi, piyasadaki sürekli alıma işaret ediyor.

EMA’lar: Kritik EMA’lar (20, 50, 100 ve 200), fiyattaki mevcut yatay eğilimi vurguluyor. Ayrıca, 200 günlük EMA’nın 0,42 dolar seviyesi yakınında dalgalanması, bu seviyenin direnç gücünü artırıyor.

XRP için mevcut trend boğaların lehine ve volatilite yüksek. Gözde altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,42 dolar ve 0,55 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,313 dolar ve 0,226 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin