Ripple yatırımcıları dikkat: XRP düşüş trendi bitiyor mu?
Ripple yatırımcıları dikkat: XRP düşüş trendi bitiyor mu?

Ripple yatırımcıları dikkat: XRP düşüş trendi bitiyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP desteğin üzerinde işlem görürken kısa vade için direnç çizgisini takip ediyor. Ripple’ın XRP’si için ise 1 dolar ile 1,30 dolarda direnç yer alıyor. XRP, önemli bir yatay destek alanının üzerinde yükseliş işaretleri gösteriyor. Yakında yer alan dirence doğru bir hareket başlayabilir.

XRP, 14 Nisan’da 1,96 dolara ulaştığından beri aşağı doğru hareket ediyor. En yüksek seviyesine kıyasla fiyat %62 oranında düştü. Bununla birlikte, 22 Haziran tarihinde (yeşil daire) 0,50 doların en düşük seviyesine düştüğünden beri belirli bir aralıkta sıkıştı. XRP için 76 gün boyunca devam eden ve %176 büyüklüğünde bir yukarı yönlü harekete yol açtı.

XRP o zamandan beri düşerken, 0,72 dolarlık yatay alanda iki kez (yeşil simgeler) sıçradı ve her seferinde daha uzun fitiller yarattı. Bu nedenle, token bu seviyenin üzerinde işlem gördüğü sürece, yapının hâlâ yükseliş olasılığı bozulmadan kalır.

XRP Movement

XRP için sırada ne var?

Günlük zaman dilimindeki teknik göstergelere bir bakış, yükseliş görünümü sağlar. Bu, özellikle hem RSI hem de MACD’de (yeşil çizgiler) gelişen önemli yükseliş ayrışmasıyla görülebilir. Bu, çoğu zaman önemli yukarı hareketlerden önce gelen bir yükseliş işaretidir.

Şu anda, XRP azalan bir direnç çizgisini takip ediyor. Farklılıklar ortaya çıkarsa ve token bu çizgiden çıkarsa, en yakın direnç seviyeleri sırasıyla 1 dolar ve 1,30 dolarda yer alıyor. Bunların ikisi de yatay direnç seviyeleri diyebiliriz.

XRP Descending resistance

XRP/BTC

Anonim yatırımcı @BTC_y_tho, tokenin oynaklığın tüm zamanların en düşük seviyesine yaklaştığını belirterek bir XRP/BTC grafiğine dikkat çekti.

XRP Movement

XRP/BTC grafiği, tokenin zaten azalan bir direnç çizgisinden çıktığını gösteriyor. Yukarı hareket olmamasına rağmen, 1700 satoshi destek alanının üzerinde istikrarlı bir şekilde konsolide oluyor. Bu da oynaklığın düştüğü anlamına geliyor. Yukarı doğru bir hareket olursa, en yakın direnç alanı 2800 satoshi olacak.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin