XRP yatırımcıları dikkat! Düşüş derinleşiyor mu? İşte detaylar
XRP yatırımcıları dikkat! Düşüş derinleşiyor mu? İşte detaylar

XRP yatırımcıları dikkat! Düşüş derinleşiyor mu? İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple (XRP) fiyatı, 0,75 dolar civarında olan geçici desteği kaybetmesiyle yoğun satış baskısıyla karşı karşıya kaldı. Korku tüm piyasayı sarsa bile XRP fiyatının aşağı yönde yer aldığını söyleyebiliriz. Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi, yatırımcıların çok endişeli olduğunun göstergesi olan Aşırı Korku sinyalini 18/100 ile işaret ediyor.

Ripple fiyatı, 23 Aralık tarihinin yükseği olan 1,075 doların yaklaşık %31 altında, 0,7459 dolarda işlem görüyor. Yukarıda bahsedilen yüksek seviyeden uzaklaştıktan sonra, XRP fiyat hareketi düşük fiyat hareketlerini takip ederek azalan paralel kanal oluşturdu.

Azalan bir paralel kanal, önemli ölçüde düşüş eğilimi gösteren bir kanal diyebiliriz. Ripple eğer bu azalan kanalda işlem yapmayı sürdürürse fiyat daha dip noktalara gerileyebilir.

Bu nedenle, kanalın orta sınırı tarafından sağlanan 0,7459 ABD dolarda yer ala acil desteği geçersiz kılıp 0,6838 dolara kadar gerileyebilir. Bu hareket olursa, mevcut fiyatın altında %8,87’lik bir düşüşü temsil ediyor.

XRP fiyat analizi: Takip edilecek seviyeler

XRP Price Prediction

Elde edilen verilere göre, düşüş eğilimindeki XRP fiyat tahmininin, tüm piyasayı etkisi altına alan ve tüm kripto piyasası değerinin 2 trilyon doların altına düşmesinin Ripple fiyatını da etkilediğini belirtmekte fayda var.

Ayrıca, aşağı eğimli hareketli ortalamalar ve Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) 32,98’deki konumu, XRP’nin düşüş tezini doğrular nitelikte. RSI aşırı satım bölgesine girdiğinde düşüş momentumunun daha fazla çekiş kazanabilir.

Son olarak MACD göstergesinin aşağı yönlü hareketi ve negatif bölgedeki sıfır çizgisinin altındaki konumu da Ripple‘ın karamsar görünümüne güven katıyor.

Boğalar, azalan kanalın orta sınırı tarafından kucaklanan 0,74596 dolarda anlık desteğe tutunursa düşüş XRP fiyat tahmini geçersiz kılabilir. Bu olursa, Ripple, kanalın üst sınırını 0,8096 dolar veya bunun üzerindeki hareketli ortalamaları etiketlemek için 0,80 dolarda yer alan psikolojik seviyesinin üzerine çıkabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin