XRP ve LINK için hangi fiyat hareketi bekleniyor?
XRP ve LINK için hangi fiyat hareketi bekleniyor?

XRP ve LINK için hangi fiyat hareketi bekleniyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sosyal duyarlılık, son zamanlarda en iyi altcoinler için bir fiyat eğilimini veya ralliyi göstermede önemli bir ölçüm olarak ortaya çıktı. Geçen haftaki sosyal duyarlılığa dayanarak, XRP büyük ölçüde olumsuz bir dönem yaşadı ve bu olumsuzluk yaklaşık bir aydan fazla bir süredir devam ediyor.

Sosyal duyarlılık

Chainlink’in sosyal duyarlılığı son zamanlarda negatife döndü ve Ekim 2020’den bu yana en düşük seviyeye ulaşırken, DOT’un sosyal duyarlılığı kısa süre önce çift zirvede düştü ve ADA ise şu anda nötr durumda.

Here's why price trend may reverse for XRP, LINK, DOT and ADA

CoinMarketCap’in listesine göre XRP, 3. sıradan 7. sıraya düşmüş olabilir, ancak fiyat geçen hafta yaklaşık %6 arttı. Ticaret hacmi düşerken, büyük HODLer’ların XRP biriktirmesi muhtemeldir ve bu, düşük dolaşımdaki arzın ilk aşamaları olan varlık için bir fiyat rallisinin başlangıcı olabilir. XRP’nin bir alternatifle değiştirilme korkusuna rağmen, ticaret faaliyeti devam etti ve HODLerlar, kademeli bir satış belirtisi olmadan henüz satış yapmıyor.

Borsalar, ara sıra yaşanan düşüşle dolup taşıyor, ancak fiyat şu anda 2 aydan fazla bir süredir 31 Ocak’tan bu yana 0,4 doların üzerinde seyrediyor. Şu anda traderlar birikim yapmıyor olabilir, ancak bir konsolidasyon aşaması da tetiklenmedi. Daha çok beklemek ve izlemek, olumlu bir işarettir. Bununla birlikte, tarihsel olarak bu tür durumları bir satış ve fiyat düşüşü izler. 0,4 doların altındaki bir düşüş, grafiğe göre kademeli bir satışın başlangıcına işaret edebilir.

LINK’in Mart 2021 boyunca yaklaşık 40 olan yeni entegrasyonları, varlık fiyatının temel belirleyicisi oldu. Fiyatı büyük ölçüde etkileyen bir başka ölçü de likidite veya LINK’in borsalara çarpmasıdır. Glassnode’dan alınan verilere göre borsa mevduatı sayısı (7 günlük MA) 5 ayın en düşük seviyesi olan 19.36’ya ulaştı. LINK’in birikmekte olduğunu gösteren 5 aylık en düşük sinyaller bunlar. Bu anlatı, bu metrik tarafından desteklenmektedir.

Birikim açık.  LINK için mevcut fiyat hareketi, ETH liderliğindeki (zaten yükselişte olan) bir fiyat rallisi ile sonuçlanabilir ve LINK önümüzdeki hafta yeni bir ATH’yi takip edip yeni yükseklere ulaşabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin