xrp united

XRP United: ilk tam XRP temelli kripto para borsası hayata geçiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP’nin temel para birimi olarak dikkate değer olduğundan beri XRP’nin baz döviz olacağı ilk kripto borsası sonunda hayata geçiyor. Estonya merkezli XRP United, genişleme planları ile lisanslı ve düzenlenmiş bir kuruluş olarak faaliyete başlıyor.

XRP United ilk tam XRP temelli kripto borsası olacak

XRP, topluluğunun temel para birimi olarak kullanılması için çok fazla ilgi ve talep kazanıyor. XRP’nin, 1.500 işlemle ilgili ödemeleri ve ölçeklenebilirliği çözmek için sadece 4 saniye sürdüğü göz önüne alındığında, bu fikir önemli bir değer taşıyor.

XRP’yi baz döviz olarak araştıran borsalar için piyasada birçok rapor bulunuyor. Kanadalı kripto borsası CoinField, XRP’yi 30 kripto çifti için temel para birimi olarak kullanma planlarını kamuya açıkladı. Ve ardından 69 ülkede yayıldı. Aynı zamanda 4.207 imza ile bir dilekçe de oluşturuldu. Şimdi, XRP United, piyasaya ilk tam XRP borsası olarak piyasaya girdi.

Web sitesi ayrıca XRP United’ın Xrp United Oü’nun lisans numaralarıyla sahip olduğu ve işletildiğini de belirtiyor.

P3T3RIS, bir dizi önemli detayı paylaşırken XRP sohbetinde öne çıkan bir videoda şunları dile getirdi:

Ekibimiz Temmuz ayında XRP tabanlı bir borsa başlatma yolundaydı.  Ancak yazılım sağlayıcısı taahhüdünü yerine getiremedi.… Çıkmaz sokak ve yeni bir başlangıç, ama şimdi buradayız.

Yasal çerçevede işlem yaptıklarını vurgulayan şirket ayrıca şu paylaşımda bulundu:

Biz küçük bir uluslararası takımız, şirket Estonya merkezli ve biz gerçekten lisanslı ve düzenlenmiş bir varlıktır.

Yeni faaliyete başlayan şirket, genişleme planları ile şu ifadeleri kullandı:

Şu anda faaliyet gösterdiğimiz tek fiat para birimi, avrodur. Ancak nerede olduğumuzu gördükten sonra genişleme planımıza devam edeceğiz. Küçük miktardaki XRP çiftiyle başlıyoruz. Ve oradan büyüyoruz.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin