featured

XRP fiyatı, trendi tersine çevirmeye hazırlanıyor! Giriş için doğru bir zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, yaklaşık bir aydır düşüyor ve istikrarlı bir düzeltme hareketi sergiliyor. Bu düşün ortasında, altcoin’in fiyatı iki aşağı eğimli trend çizgisinde yankılanarak düşen bir kanal oluşturdu. Bu model yerleşik bir düşüş trendine benzese de devam eden düzeltme, bayrak modeli adı verilen ünlü yükselişin bir parçasıdır.

XRP Ledger (XRPL) Nedir? | Binance Academy

Düşen iki trend çizgisi arasındaki alan ticaret dışı bir bölge olarak kabul edilebilir.

XRP için gün içi işlem hacmi, 703,2 milyon dolardır. Bu da %31’lik bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Mevcut modele bayrak denir çünkü, konsolidasyon dönemi genellikle bir bayrak direğindeki bayrağa benzer. İlk fiyat hareketi direği ve konsolidasyon dönemi ise bayrağı temsil eder.

Son toparlanmanın ortasında, XRP fiyatı bayrak formasyonunun direnç çizgisini yeniden test ediyor. Bu yeniden test, genellikle bu model içinde altcoin’in fiyatını daha düşük bir trend çizgisine geri çekebilecek başka bir ayı döngüsünü tetikler.

TradingView Chart

Ancak, 14 ve 15 Şubat tarihlerinde güçlü bir yükseliş mumu, piyasada alım momentumunun yüksek olduğunu gösterdi. Bu nedenle, XRP fiyatının yakında direnç noktasını aşması ve rallinin yeniden başlayacağının sinyalini vermesi muhtemeldir.

Günlük mum trend çizgisinin üzerinde kapanırsa, ilgili yatırımcılar bir giriş fırsatı arayabilirler. Potansiyel ralli, gözde altcoin’in fiyatını 0,5 dolar seviyesinin üzerine çıkarabilir.

Bazı teknik göstergeler

Bollinger Bandı: Gösterge, satıcıların şu anda fiyat hareketini yönlendirdiğine işaret ediyor ve fiyat orta çizginin ve alt bandın altına hareket ediyor.

RSI: Orta çizgi etrafında yalpalayan günlük RSI eğimi, piyasa katılımcıları arasındaki nötr havayı gösteriyor.

XRP, bu yazının yazıldığı sırada 0,394 dolar civarında işlem görüyor ve volatilite de orta seviyede. Gözde altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,435 dolar ve 0,478 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,37 dolar ve 0,31 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin