XRP transferlerinde artış devam ediyor! Fiyata etkisi olacak mı?
XRP transferlerinde artış devam ediyor! Fiyata etkisi olacak mı?

XRP transferlerinde artış devam ediyor! Fiyata etkisi olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanlarda yayınlanan veriler, ilkbahardan bu yana en yüksek XRP cüzdan aktivitesi olduğunu gösteriyor. XRPL’de 100.000 Doların Üzerindeki XRP transferlerinde artış gerçekleşti. Elde edilen Santiment verilerine göre XRP Cuma günü 0,03 dolar seviyesinin altına ve yedinci sıraya düştüğünde, XRP cüzdanları arasında alışılmadık derecede yüksek bir aktivite fark edildi.

Bu cüzdanlar tarafından 100.000 dolar değerinde XRP’nin üzerindeki miktarlar kaydırıldı. Böylece ilkbahardan bu yana en yüksek cüzdan etkinliği ve duyarlılığı gerçekleşti. Veri sağlayıcının son tweetine göre, analiz ekibi, bu cüzdanlar Ripple’a bağlı XRP tokenlerinde 100.000 dolardan fazla transfer gerçekleştirdiğinden 13 Mayıs’tan bu yana en yüksek balina XRP işlemini tespit etti.

XRP transferinde artış devam ediyor

Ayrıca, XRP duyarlılığının şu anda bu yıl Nisan ayından bu yana en yüksek seviyede olduğunu iddia ediyorlar.

Cuma günü, büyük bir kripto satışının bir sonucu olarak, XRP kripto listesinde 7. Sıraya kada geriledi. Piyasa değerinin %10’unu kaybetti ve Binance’in BUSD stablecoin’inin altına düştü. İki krito para arasındaki fark şu anda piyasa değerinde yaklaşık 2 milyar dolar oluşturuyor.

Whale Alert kripto balina izleme platformuna göre son 24 saat içinde toplam 210,3 milyon XRP tokeni değiştirildi. Yakın zamanda yayınlanan birkaç tweet’e göre, bu miktardan 132,1 milyon XRP, üç farklı Bitstamp adresinden çeşitli finansal kurumlar için kripto depolayan BitGo saklama hizmetine aktarıldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin