XRP fiyatı
Analistler % 12’lik sert düşüşe rağmen XRP fiyatından neden umutlu?

XRP teknik analizi: XRP/USD’de kayıplar devam eder mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir aydan fazla süren bir düzeltme döneminden sonra, XRP Ekim 2018’den bu yana ilk kez 0,30 dolar destek seviyesinin altına düştü. Bu destek noktasının kırılması XRP’nin 0,24 dolarlık yeni bir yılın en düşük seviyesine düşmesine neden olarak yüzde 21 oranında bir kayba yol açtı. Bu fiyat seviyesi, tecrübeli analist Peter Brandt’a göre, XRP’nin eğiliminde önemli bir noktayı temsil ediyor.

Profesyonel Emtia Trader Günlüğü yazarı, XRP’nin 0,24 dolar desteğine tutunamaması bu kripto paranın yüzde 90 geri çekilmeyi temsil eden pazar değerlemesinin yaklaşık 0.021 dolar gibi büyük bir düşüşe bağlanabileceğine inanıyor.

Temel olarak, böyle bir düşüşün nedeni olarak tokenin ana kuruluşu Ripple’ın kayıt dışı menkul kıymetler sattığı iddiasıyla açılan dava ile ilgili olabilir. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından değerlendirilen iddia, düzenleyici kurum tarafından dikkate alınması halinde, XRP fiyatında ciddi sonuçlara yol açabilir. SEC’in birkaç saat içinde fiyatını yüzde 60’tan fazla düşüren Veritaseum’a karşı yürüttüğü son yasal eylemler, bu tür haberlerin XRP için yaratabileceği etkinin bir örneği olarak görülebilir.

SEC’in Ripple hakkındaki kararı XRP’yi doğrudan etkileyebilir

xrp price

Bu arada, SEC, Ripple hakkındaki son şikâyete cevap verene kadar, XRP dışında kalmak daha akıllıca olacaktır. 1 haftalık XRP/USD grafiğine baktığımızda bu kripto para ile ilgili satış baskısının artması paritenin yaklaşık 0,19 dolar olan bir sonraki destek seviyesine kadar düşmesine yol açabilir.

cryptoslate

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin