XRP tabanlı Flare Finance'in Airdrop'unu borsalar destekleyecek mi?
XRP tabanlı Flare Finance'in Airdrop'unu borsalar destekleyecek mi?

XRP tabanlı Flare Finance’in Airdrop’unu büyük borsalar destekleyecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Avustralya’nın önde gelen borsası, Flare Finance, Flare Networks üzerindeki DeFi ekosistem airdrop için olası desteğini duyurdu.
  • FLR fiyatı, ana ağ dağıtımıyla açıklanan bir airdrop nedeniyle XRP ile bağlantılı olarak yükseliyor.

Flare Networks, genişlemeye devam ediyor ve ilk DeFi ekosistemi olan Flare Finance da büyümeye devam ediyor. Platform, kullanıcılarına bir dizi merkezi olmayan finans ürünü sunacağını açıkladı ve bu kripto topluluğunun ilgisini çekti.

Ana ağ lansmanının ardından, Flare Networks’ün FLR sahipleri, DFLR’nin airdropunu alabilecek. CoinSpot, bir kullanıcının sorusuna yanıt olarak Twitter üzerinden “FLR tokeninin airdropunu destekleyeceğini” duyurdu.

Detayları belirlemediklerini söylemelerine rağmen, kullanıcılar platform üzerinden bilgilendirilecek. Gönderiye yanıt olarak, Flare Finance ekibi, olası entegrasyona yardımcı olmak için kendilerini CoinSpot’a sundu.

CoinSpot, Avustralya’nın en büyük oyuncularından biridir. Platform aracılığıyla kullanıcılar, Bitcoin ve 250 diğer desteklenen kripto para birimi için borsa hizmetini kullanabilecekler. Platform, uygun ücretleri ve kolay doğrulamayı eklemiş durumda .

Flare Finance projesi de doğru yolda görünüyor. Birkaç gün önce Coston (v2) test ağını yeniden başlattıktan sonra, Flare Finance ekibi beta programının başladığını duyurdu.

FLR, XRP ile birlikte yükseliyor

Bu arada, FLR token airdropunu almak için katılan XRP sahipleri, piyasanın mevcut durumunu kutluyor. Yatırımcı “Credible Crypto” tarafından belirtildiği gibi, XRP ve FLR büyük bir yükseliş trendinde. Bu nedenle, bu tokeni alan yatırımcıların çifte faydası olacaktır.

Yatırımcının, lansmandan önce FLR yatırımı yapmalarına izin vermek için borsa platformu tarafından oluşturulan bir enstrüman olan IOU’nun performansına işaret ettiği unutulmamalıdır. Bu ürünlerin Flare Networks ile hiçbir ilişkisi yoktur.

FLR’nin, bu yılın ikinci çeyreği için hedeflenen Flare Networks ana ağının piyasaya sürülmesiyle yararlanıcılara teslim edilmesi bekleniyor. Credible Crypto, token’ın yalnızca % 15’ini yatırımcılara verecek olan airdropun ilk aşaması tamamlandıktan sonra FLR fiyatının olumsuz etkilenebileceğini de belirtti.

cryptonewsflash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin