PrimeXBT, XRP çiftlerini kaldırma kararı aldı
PrimeXBT, XRP çiftlerini kaldırma kararı aldı

XRP sosyal hacmi patladı, Ripple tokeni son gelişmelerden nasıl etkilenir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün erken saatlerde, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, SEC’in XRP‘nin lisanssız menkul kıymetler teklifini yayınladığı için şirkete dava açmayı planladığını duyurdu. Bay Garlinghouse’a göre dava, yakın gelecekte kendisi ve Ripple’ın kurucu ortağı Chris Larsen ile davalı olarak adlandırılmak üzere SEC tarafından açılacak.

Bay Garlinghouse, Noel’e sadece birkaç gün kaldığı için SEC’in hareketini eleştirdi ve bunu tüm kripto endüstrisine ve Amerikan yeniliğine yönelik bir saldırı olarak nitelendirildi.

XRP’nin sosyal hacmi uçuyor

XRP’nin sosyal hacmi, SEC’in Ripple’ı hedefleyen olası bir davaya dair haberler çıkmasından bu yana patladı. Santiment feed’deki ekibe göre, XRP yatırımcıları da kriptolarını panik satışına işaret eden bir hareketle borsalara gönderiyorlar.

SEC tarafından dava açılmasını bekleyen #Ripple hakkında haberler çıktıkça, $XRP için sosyal hacim kripto’nun 3 numaralı piyasa değeri varlığı için anlaşılır bir şekilde patladı. Geçtiğimiz gün fiyatlar -% 17 düştüğü için borsalara taşınan tokenlerde de bir artış oldu.

XRP’nin değeri 48 saatte % 21 düştü

Santiment’teki ekip tarafından belirtildiği gibi, XRP’nin fiyatı, SEC’in Ripple’ı dava etmeyi planladığı haberi tarafından sert bir şekilde etkilendi. Duyuru yapılmadan önce XRP, 0,57 dolarlık fiyat seviyesinde konsolide oluyordu. Ripple tokeni o zamandan beri 24 saatten daha kısa bir sürede % 21’lik büyük bir düşüş olan 0,45 dolarlık destek bölgesine düştü.

XRP 0,45 dolar tekrar tutunabilir mi?

XRP’nin 0,45 dolarlık fiyat bölgesi daha önceki iki durumda tutuldu. Birincisi, 16 Kasım’daydı ve XRP’nin ardından iki yılın en yüksek seviyesi 0.80 $ ‘ı açıkladı. İkincisi, XRP, 16 Aralık’ta ve bu ayın 12’sinde Flare Networks anlık görüntüsünden sonra bu destek bölgesinde sıçradı.

Bu nedenle, 0.45 dolar XRP için önemli bir destek fiyatı

Bununla birlikte, mevcut kripto piyasası ortamı, bu hafta sona eren vadeli işlem ve opsiyon sözleşmeleri olan değişken bir Bitcoin’in getirdiği belirsizliklere sahip. Ayrıca, Noel’e girilen Cuma günü tüccarlar piyasadan uzaklaştıkça ticaret hacminin düşmesi bekleniyor.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin