XRP son gelişmelerin ardından yükselişine devam edecek mi?
XRP son gelişmelerin ardından yükselişine devam edecek mi?

XRP son gelişmelerin ardından yükselişine devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatı, daha geniş kripto piyasasındaki düşüşe rağmen yükselişine devam ediyor. CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, özellikle XRP tokeni çift haneli kazançlar görüyor ve gün içinde %10,48 ve geçen hafta %33 artışla 0,4453 dolardan işlem gördü.

Şu anda, XRP’nin toplam piyasa değeri, dijital varlığın son gündeki toplam değerine 2 milyar doların üzerinde eklenmesinin ardından 20.1 milyar dolardan 22.17 milyar dolara yükseldi.

Uzman analistlere göre, XRP’nin tam anlamıyla yükselişe geçmek için 0,4215 dolar olan kırılma direncini aşması gerekiyor:

“Tokenin fiyatı son düşüşten toparlandı ve şu anda yükseliş eğilimi ile işlem görüyor. Boğalar 0,4215 dolar civarındaki direnci kırmaya çalışıyor ve başarılı olurlarsa XRP yakın gelecekte potansiyel olarak 0,48 doları hedefleyebilir.”

XRP fiyatı için olumlu görünüme rağmen, 0,384 dolarlık destek seviyesinin ihlali, alıcı zayıflığına işaret edecektir. Bu değişiklik aynı zamanda yükseliş tezini geçersiz kılacak ve oranları ayılar lehine çevirecektir. Böyle bir hareket, XRP fiyatının 0,36 dolar destek seviyesini tekrar ziyaret etmesine neden olabilir.

Ripple SEC davasında olumlu görünüm

İlginç bir şekilde, XRP tokeni, zayıf piyasa dinamiklerine rağmen güçlü olmaya devam etti. Bu yükseliş, SEC ve Ripple arasında devam eden yasal davadaki gelişmelere bağlanabilir. Her iki taraf da özet karar için harekete geçmiş olsa da, sanıkların kazanma şanslarına çok daha fazla güvendikleri görülüyor.

Ripple’ın avukatı Stuart Alderoty, SEC’in Yüksek Mahkeme’nin Howey testinin tek bir ucunu bile karşılayamadığını söyledi. Howey Testi, düzenleyicilerin bir varlığın menkul kıymet olup olmadığını nasıl belirlediğidir.

Buna ek olarak, firmanın CEO’su Brad Garlinghouse, SEC’in belgelerinin, yasaları takip etmekle ilgilenmediğini, bunun yerine “her şeyi izin verilmeyen bir çabayla yeniden yapmak istediğini açıkça ortaya koyduğunu” belirterek genel hukuk danışmanına katıldı.

Yine de en son güncelleme, Ripple’ın genel danışmanının “kendinden emin” olduklarını ve Aralık 2020’den beri devam eden bu davanın sona ermek üzere olabileceğini belirtmesidir.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin