XRP son 35 ayın en yüksek haftalık kapanışını yaptı
XRP son 35 ayın en yüksek haftalık kapanışını yaptı

XRP son 35 ayın en yüksek haftalık kapanışını yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, hızlanan rallinin ortasında Mayıs 2018’den bu yana en yüksek haftalık kapanışını elde etti. Dağıtılmış defter şirketi Ripple’a bağlı kripto para birimi XRP, 35 aydaki en yüksek haftalık kapanışını sağlamayı başardı.

Yazının yazıldığı sırada XRP 0.70 dolardan işlem görüyor.

XRP

Ralli devam eder mi?

Piyasa değerine göre en büyük yedinci kripto para biriminin bu hafta rallisini daha da genişletip uzatamayacağı ve yukarıda belirtilen teknik engeli aşıp aşmayacağı henüz belli değil.

XRP, haftalık yükseliş mumunu yazdırdıktan kısa bir süre sonra Bitstamp borsasında 0,70 dolara ulaştı.

XRP, Kasım ayında Flare Networks airdropundan önce 0,79 dolara ulaştı, ancak ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Aralık ayı sonlarında kayıtsız satışları nedeniyle Ripple’a dava açmasının ardından bir hafta içinde yaklaşık yüzde 70 düştü.

XRP hala zirveden yüzde 80 düşük

Yenilenen rallisine rağmen XRP, tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 80’e yakın bir düşüş yaşıyor.

En iyi kripto para birimleri arasında, bu boğa piyasasında yüzde 84 düşen Bitcoin Cash (BCH) ‘den sonra en kötü performans gösteren ikinci kripto para.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin