featured

XRP, SEC ile olan davasını kaybediyor mu? Ripple avukatı son gelişmeleri paylaştı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP ile SEC arasındaki yasal savaş devam ederken, her iki taraf da Ripple davasındaki belirli ayrıntıların çıkarılması yönündeki önergesine karşı çıktı. Kripto topluluğu şimdi, dijital varlık piyasası üzerindeki düzenlemeleri şekillendirmesi beklenen çok önemli Özet Kararı bekliyor.

SEC kazanıyor mu?

XRP davasındaki Amicus Curiae ve John Deaton, SEC’in kazanmasına yol açabilecek olan ihtimalleri tartıştı. Mahkeme Komisyonun Özet Karar önergesini kabul etmesine nasıl karar verilmesi gerektiğinin de altını çizdiler. Ancak yargıç, XRP’nin 2013 ve 2015 arasında menkul kıymet olduğuna karar verirse, bu SEC’in anlaşmazlığı kazandığı anlamına gelecektir.

Mahkemedeki dosyalara göre SEC, 2013 ve 2015 arasında da yatırım sözleşmelerini satışla sınırlayan bir argümanı hakime sunmadı. Komisyon, bu satışları diğerlerinden ayırt etmeye izin verebilecek komisyon tarafından geliştirilen bir ortak girişim teorisi de sunmadı.

XRP SEC

XRP’nin avukatı, hakimin SEC’in kazanmasına nasıl karar verebileceğini görmekte zorlanıyor. Eğer bu gerçekleşirse o yıllardan bir yatırım sözleşmesi olarak aramak zorunda kalacaklar. Avukat, komisyonun bunu açıkça iddia etmediğini de sözlerine ekledi. Ancak hakim, bölünmüş karardan vazgeçmek isterse, ilk yıllarda bir ihlal bulmaları gerekecek.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin