XRP sahipleri SEC’e karşı zafer kazandıklarını iddia ediyor  - peki ama neden?
XRP sahipleri SEC’e karşı zafer kazandıklarını iddia ediyor  - peki ama neden?

XRP sahipleri SEC’e karşı zafer kazandıklarını iddia ediyor  – peki ama neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP Topluluğundaki birçok kişi için temsilci olan Avukat John Deaton’a, Yargıç Analisa Torres tarafından XRP sahiplerinin bir bölümü adına SEC ve Ripple Labs arasında devam eden davaya müdahale etmek için bir talepte bulunma izni verildi.

Yargıç Torres, birkaç saat önce kabul edilen bir emirle, söz konusu müdahil olma talebinin en geç 19 Nisan’a kadar sunulması gerektiğine ve ardından herhangi bir itiraz ve yanıt belgesinin 3 Mayıs’a kadar verilebileceğine karar verdi.

SEC için darbe mi?

Söz konusu gelişme Deaton ve birçok XRP savunucusu için büyük bir haber olsa da, özellikle düzenleyici kurum daha önce mahkemenin izin verdiği müdahaleye yönelik bu tür hareketlere karşı çıktığı için SEC için büyük bir darbe oldu. Birkaç gün önce, yukarıda bahsi geçen davadaki hem davacı hem de sanıklar Yargıç Torres’e mektup yazmıştı ve her iki taraf da Deaton’ın müdahil olma önerisi konusunda karşıt görüşlere sahipti.

O sırada Ripple Labs, SEC’in değiştirilmiş şikayeti tarafından uygunsuz bir şekilde açıklanan sorunların “Müdahalecilere açıklık getirme hareketlerine devam etmelerine izin verilmesi gerektiğini” belirtirken, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, “Mahkeme, Movants’ın müdahale etmesine izin verdiyse, tüm yatırımcıların ve farklı bakış açılarına sahip topluluğun ilgili üyelerinin temeldeki eylemlere müdahale etmesine izin vermek mantıklı olacaktır.” ifadesini kullanmıştı.

SEC ayrıca, böyle bir müdahalenin “iddiaların çığ gibi yükseleceğini ve gereksiz gecikmelerin, karmaşıklığın ve kafa karışıklığının neredeyse kesinlik kazanacağını” söylemişti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin