featured

XRP, istikrarlı yükselişine devam ederken piyasa değeri 20 milyar doları aştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP’nin piyasa değeri 20 milyar doları aştı. Fiyat ise son 24 saat içinde yaklaşık olarak %5 oranında değer kazandı.

XRP

Değerdeki bu artış, Bitcoin (%2,41), Ethereum (%1,62), BNB (%0,72) ve Cardano (%1,62) gibi büyük kripto para birimlerinin gerçekleştirdiği rallilerin ortasında geldi. XRP’nin fiyatı da geçen hafta boyunca istikrarlı bir şekilde yukarı doğru tırmanmaya devam etti.

Fiyattaki bu son artış, gözde altcoin’in fiyatını yatay bir direnç noktasına yaklaştırdı. Bu, bir kripto para biriminin yukarı yönlü momentumunun önemli bir satış baskısı yaşayacağı anlamına geliyor.

Bu hafta yatırımcılar, devam eden bankacılık krizi nedeniyle kripto para birimlerini tercih ediyor. Kripto fiyatlarının sabit kalması ve Bitcoin’in hisse senetleri ile korelasyonunun şu anda ayların en düşük noktasında olması, yeni başlayan varlık sınıfının algısında bir değişikliğe neden oldu.

Özellikle Bitcoin ve Ethereum, Silicon Valley Bank ve Signature Bank’ın hafta sonu başarısız olmasının ardından çift haneli kazançlar kaydetti.

Yükseliş devam edecek mi?

XRP de dahil olmak üzere kripto para birimleri için son fiyat rallisi, kısmen ABD Merkez Bankası’nın oran artışlarını duraklattığına dair spekülasyonlardan kaynaklanıyor. Silicon Valley Bank’ın 10 Mart’ta kapatılmasından bu yana, Bitcoin %35’ten fazla artarak diğer büyük varlıkları geride bıraktı.

XRP’nin piyasa değeri heyecanla hedeflenen 20 milyar doları aştı. Yatırımcılar, gözde altcoin’in yukarı yönlü ivmesini koruyup koruyamayacağını ve yatay direnç noktasını kırıp kıramayacağını görmek için gözde altcoin’in performansını bu hafta yakından izleyeceklerdir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin