Ripple’dan yeni adım – işte ayrıntılar
Ripple’dan yeni adım – işte ayrıntılar

XRP, Monero ve Zcash 2018 öncesi seviyelere dönebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in hâkimiyeti %68’in üzerinde olduğu 2017’ye kıyasla şu anda %64,8’de. Mevcut kripto piyasa değeri, en iyi altcoinler ve stabilcoinler arasında iyi bir şekilde dağıtılmış durumda. Mevcut piyasa döngüsündeki fiyat yükselişinin ardından, kripto cüzdanı adreslerinin neredeyse %100’ü kârlı. Ancak aynı durum, daha düşük piyasa kapitalizasyonuna sahip altcoinler için geçerli değil. Birçok altcoin, Bitcoin’in aylar süren hakimiyetini çürütmeye devam ediyor ve son bir saat, çoğu kripto para birimi için yeşildi.

XRP tüm zamanlar zirvesinin çok uzağında

Yaklaşık üç yıllık kripto kışının ardından balina birikimi belirtileri gösteren birçok proje var. XRP, 2018 seviyesinin yaklaşık %75 uzağında ve düzenleyici zorluklarla karşılaştıktan sonra geri dönmesi artık daha da zor görünüyor. XRP’nin aksine, ADA, LINK ve DOT gibi projeler çift haneli kazançlara sahip. Ethereum, Synthetix, Yield Farming, Uniswap ve Compound, borsalarda kayda değer bir birikim görüyor.

Tarihsel olarak Bitcoin rallisi, yatırım Bitcoin’e akarken bir altcoin sezonuna yol açabiliyor. Bununla birlikte, mevcut Bitcoin grafiği, Bitcoin’in arzının borsalardan tüm zamanların en yüksek hızıyla çekildiğini gösteriyor. Bitcoin boğa döngülerinin arzın likiditesindeki değişimden sonra sona erdiği biliniyor, pozitif döndüğünde fiyat eğilimi tersine dönebilir.

Ethereum rallisinin arkasında DeFi ve TVL var

Ethereum’un rallisi, altcoinlerin 2018 öncesi seviyelere ulaşması için kritik olacak. Ethereum’un rallisinin anahtarı, en iyi Defi projelerinin başarısı ve TVL. Çoğu altcoin yeni bir ATH’ye ulaştı, ancak düşük piyasa değerine sahip olanlar henüz geri dönmedi. Altcoin sezonu başladığında, Bitcoin’deki hem kurumsal hem de perakende yatırım akışı üzerinde bir etkisi olacaktır. Bu da Bitcoin’in devam eden fiyat rallisini etkileyebilir ve kısa vadede onu durdurabilir.

Geçtiğimiz altı ayda, Bitcoin’in fiyatı 41.000 dolarlık yeni bir ATH’ye ulaştı ve Ethereum da yeni bir ATH gördü. Sonrasında CoinMarketCap’ten gelen verilere göre yatırım ilk 25’te birkaç altcoin’e aktı. Ancak her iki duruma rağmen Monero, Zcash ve Dash ralliyle eşleşemedi. Önceki boğa koşusunda 8,7 dolara ulaşan bir token olan Ontology şu anda 0,61 dolardan işlem görüyor ve tokenin kaybedilen piyasa değerini geri kazanmak için daha az inanç var.

Monero da mevcut piyasa döngüsü boyunca aynı kaderi paylaştı ve çoğu altcoin için kaybedilen piyasa değerini geri kazanmak veya 2017 seviyesine tekrar ulaşmak zor olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin