XRP metrikleri rekor kırıyor! Şimdi ne olacak?
XRP metrikleri rekor kırıyor! Şimdi ne olacak?

XRP metrikleri rekor kırıyor! Şimdi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir blockchain analitik firması olan Santiment’ten gelen veriler, XRP tarafından elde edilen bir dizi yeni kilometre taşına işaret ediyor. Firma, XRP ağının 26 Temmuz’da inanılmaz oranda benzersiz adres akışı gördüğünü bildirdi.

Zincir üstü veriler, XRP’nin Cumartesi günü 208 bin aktif adrese sahip olduğunu ve bu da onu Şubat 2020’den bu yana en yüksek seviyeye çıkardığını gösterdi. Santiment, aktivitedeki artışın 4 saat gibi kısa sürede gerçekleştiğini de belirtti. Ağdaki aktivite artışı XRP’nin ulaştığı ilk kilometre taşı değil. Geçen hafta XRP ticaret hacmi ciddi bir artış kaydetmişti.

XRP, geçen hafta 7 günün en yüksek seviyesi olan 0,3434’e ulaşmak için kripto rallisinden yararlandı. Bitcoin ve Ethereum tarafından yayınlanan büyük çift haneli artışları yakalayamazken, XRP haftalık grafiklerde ADA ve SOL’den çok daha iyi performans gösterdi.

XRP verileri ne anlatıyor?

XRP fiyatının son günlerde yeniden canlanmasını birkaç faktör açıklayabilir. Grafiklerde birincisi, yaklaşık iki aylık istikrarlı düşüşün ardından piyasaların karşılaştığı daha geniş bir tersine dönüş. Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH), kıştan çıkarken diğer altcoinlere de yansıyan kayda değer kazançlar kaydetti.

Ripple’ın SEC’e karşı kazandığı son galibiyetler, XRP ağı için de rol oynamış olabilir. Ripple-SEC davasında Yargıç Sarah Netburn, Komisyonun tuhaflıklarını “ikiyüzlü” ve yasayı koruma görevlerine aykırı olarak nitelendirdi. SEC, tutarsızlıkları sebebiyle dava yargıcının bile eleştirileriyle karşı karşıya kalıyor. Ripple CEO’su, mevcut koşullarda davayı kazanacaklarına inanıyor. Şirket bir kayıp durumunda ise faaliyetlerini ülke dışına, alıcı yargı bölgelerine taşıyacağını söylüyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin