Stellar Lumens ve SushiSwap fiyat analizi: XLM ve SUSHI için izlenecek seviyeler
Stellar Lumens ve SushiSwap fiyat analizi: XLM ve SUSHI için izlenecek seviyeler

XRP, Maker, Ontology fiyat analizi: 09 Ocak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP’nin yukarı doğru hareketi 0,36 dolarlık dirençte durdu, ancak satıcılar fiyatları mevcut desteğin altına itemediği için 0,3 doların üzerinde kaldı. Maker (MKR)’ın göstergeleri yükseliş sinyalleri yaktı, fiyatlar 1169.08 $ ‘lık direncin üzerine çıkabilirken, Ontology, son 24 saatte grafiklerde tanık olduğu kuzeye doğru hareketini sürdürebilir.

XRP

XRP’nin yükseliş ivmesi, son birkaç işlem seansında satıcıların 0.36 $ ‘dan 0.3 $’ a desteğine düşürdüğü için aniden durdu. Haftalık kazançlar hala % 32,7 ile yüksek seviyede kalsa da, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu 22 Aralık’ta Ripple Labs Inc. aleyhine dava açtığından beri fiyatlar % 60’ın üzerinde düştü. Son birkaç gün içinde elde edilen kazançlar bir – Örneğin, 0.3 $ ‘ın ihlal edilmiş olması, fiyatların ilerlemesi için çok önemli olabilir.

Müthiş Osilatör, kırmızı çubuklar denge işaretinin üzerinde sabit kaldığından fiyatların düşüş nötr olduğunu gösterdi.

Chaikin Para Akışı da denge noktasında işlem görüyordu ve sermaye girişlerinin fiyatları 0,3 dolarda anlık desteğinin üzerinde tutabileceğinin altını çizdi.

Maker (MKR)

Geçtiğimiz yedi gün içinde, MKR, fiyatlar 1253.89 $ ‘dan yerel bir yüksekliğe ulaşırken şaşırtıcı bir şekilde % 81.1 arttı. Rallisi, aynı zaman diliminde ETH’nin güçlü kazanımlarıyla desteklenmiş görünüyor. Bununla birlikte, yukarı hareket 1169.08 $ direnç seviyesinde durduruldu ve 989.95 $ savunma cephesi oluştururken fiyat bir konsolidasyon aşamasına girdi. MKR için ileriye giden yol, büyük olasılıkla ETH’nin önümüzdeki birkaç işlem seansındaki hareketine bağlı olacak, ancak göstergeler fiyatların kısa vadede boğalara ait olabileceğini söylüyor.

Stokastik RSI aşırı satım bölgesinden nötr bölgeye doğru yukarı doğru hareket ediyordu. Endeks yörüngesini devam ettirir ve aşırı alım bölgesine girerse, fiyat mevcut direncinin ötesine geçebilir ve yüksek bir seviyeye çıkabilir.

MACD, yükseliş eğrisinin zirvesindeyken, histogramdaki kırmızı çubuklar düşüyor ve sıfır işaretine doğru ilerliyordu.

Ontoloji (ONT)

ONT, fiyatlar son 24 saat içinde % 9,4 artarken 0,596 $ işaretinin üzerine çıktı. Önümüzdeki birkaç alım satım seansı, fiyatların momentumunu devam ettirip ettiremeyeceği veya 0,544 $ ‘lık desteğe geri dönüp dönmeyeceği konusunda biraz netlik sağlayacaktır. Şimdilik, fiyat anlık direncinin hemen üzerinde sabitlendi ve göstergeler ileriye doğru bu seviyede kalabileceğini ima etti.

Göreceli Güç Endeksi, endeksin aşırı alım bölgesinin hemen altında hafifçe yukarı doğru hareket etmesiyle fiyatın yükseldiğini gösterdi.

Son olarak, Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri mumların altındaydı ve Ontology’nin fiyatının söz konusu yükseliş niteliğini vurguladı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin