XRP likidite endeksleri negatife gidiyor... Bu ne anlama geliyor?
XRP likidite endeksleri negatife gidiyor... Bu ne anlama geliyor?

XRP likidite endeksleri negatife gidiyor… Bu ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP Likidite Endeksi değerlerini dört ODL koridoru ile izleyen Twitter hesabı, bunların üçünde rakamların sıfırın altına düştüğünü gösteriyor. Dizinin geliştiricisinden gelen bir yorum ise neler olduğunu açıklıyor.

XRP

XRP likidite endeksleri sıfırın altına iniyor

Twitter botu “LiquidityB”, Ripple’ın ODL koridorları olan Bitso, Bitstamp ve BTC Markets olan üç kripto borsasında XRP likidite endekslerinin sırasıyla -1.365.925, -6.598.803 ve -3.487.819 göstererek negatif çıktığını bildirdi.

Bitso ve Bitstamp, XRP’yi köprü para birimi olarak kullanarak sınır ötesi işlemler yapmak için Ripple’ın ODL ürünüyle çalışan başlıca platformlardır.

Bitso Meksika’da bulunuyor ve XRP/MXN çifti ile çalışıyor ve Bitstamp, XRP/EUR ile çalışırken Lüksemburg’da bulunuyor.

İşte XRP Likidite Endeksi uzmanının söyledikleri

Bu, bu yıl ilk defa gerçekleşmiyor. Daha önce de bu endekslerin negatife gittiği görüldü.

Dizini oluşturan kişi, dizin sayfasında “tenitoshi” olarak anılır. Geçen yıl negatif endeks değerlerinin anlamı sorulduğunda, prensip olarak piyasa hacminin negatif olamayacağını söyledi.

Bunun, dizin değerinin hesaplanma şeklinin bir sonucu olması muhtemeldir ve içerik oluşturucu, negatif rakamları “sıfıra yakın” olanlar olarak düşünmeyi önerdi.

Piyasanın likiditesi olmadığında veya çok değişken olduğunda bu durum gerçekleşebilir.

XRP sahipleri kripto paraları tutmaya devam ediyor mu?

Bu endeksler, Bitcoin’in 24 saatlik bir süre içinde yaklaşık yüzde 50 kaybettiği ve XRP’nin kripto para başına 0,13 dolara düştüğü Kara Perşembe olarak da bilinen 13 Mart 2020’den sonra sıfırın altına inmeye başladı.

Bununla birlikte, XRP likiditesiyle ilgili mevcut negatif rakamlar, XRP’nin 24 Kasım’da 0,78257 dolara ulaştıktan sonra XRP Army’nin coinlerini sıkı tuttuğunu göstermesi muhtemel.

Ancak basın zamanında, üçüncü en büyük kripto para 0,5486 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin