XRP
Token ekonomisiyle ilgili endişeler arasında Bithumb'dan 12,5 milyon dolarlık XRP taşındı

XRP Likidite Endeksi Son 9 milyonu geçerek ATH’sini geride bıraktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Meksika Pesosu (MXN) ile eşleştirilen XRP için Likidite Endeksi, bu sektörde XRP’nin kabulünü yeni bir seviyeye getirerek, 9 milyon ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Ripple tarafından yatırım yapılan Meksikalı Bitso borsası, bu yıl başlatılan Meksikalı Talep Üzerine Likidite koridorunda Ripple ve MoneyGram’ın ortağıdır. Bitso, Meksika’nın en büyük borsası ve Ripple ve MoneyGram’ın projesine katılımı başarı olarak görülüyor.

Meksika, XRP Likidite Endeksine bir milyon daha ekliyor

XRP/MXN çifti için Likidite Endeksi hızlı büyüyor ve tüm zamanların en yüksek değerine ulaşıyor.

Bugün, 14 Aralık’ta, bu endeks yeni bir seviyeye ulaştı ve günlük ilerleme yüzde 92 olan 9 milyonu aştı. Daha önce elde edilen en yüksek likidite, 8.568.000’in biraz altındaydı.

Diğer bir aktif ODL koridoru Filipinler’in yerel borsası, Coin.Ph borsası ile açıldı ve likidite endeksi de ilk kez yükselişe geçti.

Büyük çaplı XRP işlemleri topluluğa zarar vermeye devam ediyor

Son zamanlarda, Whale Alert Twitter hesabı tarafından büyük bir XRP işlemi kaydedildi. İşlem, 150 milyon XRP’nin isimsiz hesaptan diğerine gönderildiğini gösteriyordu.

XRP topluluğunun çoğu, her ay emanet hesabından 1 milyar XRP çıkardığı için Ripple’ı eleştirmeye devam diyor. Topluluk, bu çıkışların tokenin fiyatını düşük tuttuğuna inanıyor.

XRP fiyatı uzun bir süredir 0.30 dolarlık eşiği geçemediğinden ve son zamanlarda, 0.22 doların altına düştükten sonra, 0.21 dolarlık bir alanda seyrettiğinden dolayı bu konuda bir doğruluk olabilir.

Her yıl Ripple tarafından yapılan ve çok beklenen SWELL konferansı bile, Ripple tokeni fiyatını yükseltemedi ve birçok yatırımcının beklentileri suya düştü.

u.today


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin