featured

XRP kritik seviyede mücadeleye devam ediyor! Bir çöküş gelebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, önemli bir direnç noktasından reddedildi. Bu son reddediliş, yatırımcıların güvenini kıran bir gelişme oldu. XRP/BTC grafiği de düşüşte. Bu da kötü haberlerin sayısını artırmış oluyor.

XRP günlük grafik:

Günlük grafikte gözde altcoin’in 0,43 dolar seviyesinden birçok kez reddedildiği görülüyor. Fiyat şu anda sırasıyla 0,395 dolar ve 0,385 dolar seviyelerinde bulunan 200 günlük ve 50 günlük hareketli ortalamalar arasında salınıyor.

XRP grafik

50 günlük hareketli ortalamanın aşağı yönlü kırılması durumunda, kısa vadede 0,3 dolarlık kilit destek noktasına doğru bir düşüş gerçekleşebilir. Öte yandan, altcoin’in fiyatı 0,43 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı başarırsa, 0,55 dolarda bulunan direnç noktasına doğru bir yükseliş başlatabilir.

XRP/BTC günlük grafik:

Bitcoin’e karşı XRP, 0,000018 SAT seviyesini aşağı doğru kırıp yeniden test ettiğinden ve yukarıya çıkamadığından beri serbest düşüşte. Şu anda 0,000015 SAT destek noktası kısa vadede en olası hedef gibi görünüyor.

xrp_price_chart_1902232

Bununla birlikte, osilatör 30 seviyesinin altına düştüğü için RSI göstergesi aşırı satım sinyali veriyor. Bu sinyal, daha fazla düşüşten önce kısa vadede potansiyel bir yukarı yönlü geri çekilmeye veya konsolidasyona işaret edebilir.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin