XRP kısa vadede 1 dolara ulaşabilir mi? İşte son gelişmeler
XRP kısa vadede 1 dolara ulaşabilir mi? İşte son gelişmeler

XRP kısa vadede 1 dolara ulaşabilir mi? İşte son gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, fiyatı için olumlu bir katalizör gibi görünen gelişmelerin ortaya çıkmasıyla birlikte saatler içinde aniden yükseldi. Zincir üstü bir analitik firması olan Santiment’e göre, büyük sosyal hakimiyet artışlarının paterni genellikle XRP fiyat artışlarına yol açıyor.

Ripple davasında da önemli gelişmeler kaydedildi ve XRP, sosyal medya sitesi Twitter’da en çok konuşulan öğelerden biri oldu.

Etki fiyat üzerinde hissedildi, çünkü XRP arka arkaya altı yeşil mum oluşturdu.  XRP, son 24 saatte yaklaşık %6 ve geçen hafta %10,13 artışla piyasa değerine göre ilk 10 kripto para birimi arasında en çok kazananlardan biri oldu. Yazım sırasında, XRP 0,424 dolardan işlem görüyor.

XRP sahipleri, devam eden Ripple-SEC davasında artık tüm önergelerin eksiksiz bir şekilde anlatıldığı ve hakimin kararının beklendiği müjdesini aldı.

Aralık 2020’de ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ripple Labs ve iki yöneticisine karşı, 1.3 milyar dolarlık XRP satışının kayıt dışı bir menkul kıymet arzı oluşturduğu iddiasıyla dava açtı.

Son 24 saatte 336.2 milyon XRP hareket etti

Kripto veri takipçisi Whale Alert’e göre, son 24 saatte 336.2 milyon XRP hareket etti. İşlemlerin en büyüğü, bilinmeyen cüzdanlar arasında taşınan 89.110.472 dolar değerinde 221.500.000 XRP’yi içeriyordu.

Bitso’dan bilinmeyen bir cüzdana 19.516.228 dolar değerinde toplam 48.700.000 XRP aktarıldı. 13.613.672 $ değerindeki 34.000.000 XRP daha bilinmeyen bir cüzdandan Bitstamp’a taşındı.

Bu arada, 32.000.000 XRP bilinmeyen bir cüzdandan Bitstamp borsasına taşındı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin