XRP fiyatında kırılma noktası! Hangi yöne gidebilir?
XRP fiyatında kırılma noktası! Hangi yöne gidebilir?

XRP kırılma noktasında: Hangi yöne gidecek? İşte yanıtı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatı 20 Şubat’ta düşüş belirtileri gösterdi, ancak ayılar baskın gelemedi ve devam eden bir konsolidasyon ortaya çıktı. 22 Ocak – 3 Şubat arasındaki görünüme benzeyen bu durum toparlanma sinyali olarak değerlendirilebilir.

XRP fiyatını volatilite bekleniyor

XRP fiyatı, 22 Ocak ile 3 Şubat dönemi sonrasında %55 yükseldi. Bu patlayıcı hareket, 0,915 dolarda birden fazla yüksek dalgalanma oluşturdu ve o zamandan beri, ikinci konsolidasyon aşamasını başlatarak 0,746 dolar destek seviyesine geri döndü.

Bu nedenle, yatırımcıların altcoini dikkatli bir şekilde izlemesi gerekiyor, çünkü muhtemelen başka bir kırılma gelebilir. Göz önünde bulundurulması gereken kritik seviyeler arasında 0,855 dolar, 0,917 dolar ve 1,02 dolar var.

XRP/USDT 4-hour chart

İlginç bir şekilde, ağ içi hacim, son konsolidasyona rağmen, 16 Şubat’ta 1,95 milyardan 20 Şubat’ta 4,35 milyara önemli bir artış gösterdi. Ağ içi hacimdeki bu %123’lük artış, XRP için sağlıklı bir fiyat hareketi öneriyor ve daha da yükselme olasılığını destekliyor.

Ayrıca, 365 günlük Piyasa Değerinden Gerçekleşen Değere (MVRV) kabaca %14’lük bir yükseliş hareketi olasılığını desteklemekte. Bu ağ içi ölçüm, geçen yıl LTC satın alan yatırımcıların ortalama kâr/zararını belirlemek için kullanılıyor.

Negatif bir değer, geçen yıl XRP satın alan sahiplerin su altında olduğunu ve fiyat yükselirse satma olasılıklarının azaldığını gösterir. Uzun vadeli sahipler de bu alanlar etrafında varlık biriktirme eğilimindedir, bu da konsolidasyondan bir kopuşun büyük olasılıkla önemli kazançlarla sonuçlanacağını düşündürür.

Yükseliş görünümü makul görünse de, XRP fiyatını 0,746 doların altında göreceğimiz satış baskısındaki potansiyel bir artış, yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Böyle bir durumda, satış baskısı XRP fiyatını gerçeğe uygun değer boşluğunu doldurmaya ve 0,679 dolarlık destek seviyesini yeniden test etmeye zorlayabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin