featured

XRP, nisan ayındaki kayıplarını telafi etmek istiyor! Başarılı olabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, nisan ayında %34 oranında değer kaybı yaşadı. Bunun ardından şimdi aylık Fibonacci düzeltme seviyesinde işlem görüyor. Çoğu kişi bir yıllık düşüş trendinin sona ermesini bekliyor.

Teknik analiz

Günlük zaman diliminde fiyatın mart sonunda azalan çizgiyi kıramamasının ardından, ayılar XRP’yi %40 oranında aşağı itti. Ripple şu anda 0,5 dolar ile 0,55 dolar aralığındaki yatay destekte bulunuyor. Altcoin, şimdiye kadar iyi hareket etti.

XRP grafik

Teknik göstergelerden RSI da teknik olarak bir yükseliş sinyali olabilecek aşırı satım bölgesine girdi. XRP, mevcut seviyelerden bir yükseliş trendi başlatma yolunda olabilir. Bu durumda ilk direnç noktası 0,68 dolar seviyesinde ve ardından 0,8 dolar seviyesinde olacaktır. Herhangi bir nedenle boğalar bu destek noktasını savunamazlarsa, fiyatın 0,4 dolara kadar düşmesi muhtemel.

XRP için hareketli ortalama değerleri:

MA20: 0,70 dolar

MA50: 0,76 dolar

MA100: 0,74 dolar

MA200: 0,85 dolar

XRP 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik zaman diliminde, Ripple için ilk zorluk, ilk denemede başarısız olduğu için 0,63 dolarda bulunan yatay direnç noktasını kırmak olacak. Bununla birlikte ana engel, Ichimoku bulutu ile dinamik direncin kesişimi olan ve MA100 ile 0,7 dolar seviyeleridir. Fiyat bu direnç noktasını kıramazsa 0,5 dolar ile 0,55 dolar aralığı yeniden test edebilir.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin