XRP'nin işlem hacmi artışını sürdürüyor! Yükseliş beklemeli miyiz?
XRP'nin işlem hacmi artışını sürdürüyor! Yükseliş beklemeli miyiz?

XRP’nin işlem hacmi artışını sürdürüyor! Yükseliş beklemeli miyiz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP yatırımcıları potansiyel bir trendin tersine döndüğünü düşünürken, varlığın ticaret hacmi %111’in üzerine çıktı.

Twitter’da “Bay Huber” adıyla anılan bir kripto meraklısı, XRP’nin fiyatının toplam kripto paralara göre hareketini gösteren bir grafiği paylaştı.

https://twitter.com/Leerzeit/status/1627316612910010368

XRP‘nin en son Mart 2015’te görülen üst üste 12. kırmızı mumunu kapatırken toplam kripto para birimlerine karşı istikrarlı bir düşüş trendi içinde olduğunu belirtti.

Grafik ayrıca, fiyatın zaman geçtikçe daha sıkı ve daha dar bir aralığa hareket etmesini içeren ve bir kopuş meydana gelene kadar boğalar ve ayılar arasındaki mücadelenin görsel bir görüntüsünü sağlayan bir üçgen modelini de gösterdi.

CoinMarketCap

XRP, yılın başından bu yana kazançlarla işlem gören ilk 10 kripto para birimleriyle karşılaştırıldığında düşük performans gösteriyor.

Yayınlandığı sırada, XRP son 24 saatte marjinal bir düşüşle 0,392 dolardan işlem görüyor. Token son 30 günde %5,1 düştü.

Ripple dava kararı bekleniyor

“Bay Huber”e göre, XRP’nin düşük performansının zamanlaması, Ripple davasının merakla beklenen çözümü öncesinde ilginç görünüyor.

Ripple SEC davası hakkında güncellemeler yayınlayan ABD’li bir savunma avukatı, hakimin 31 Mart 2023’te veya öncesinde büyük bir yazılı karar verebileceğini tahmin etti.

Daha geniş bir zaman diliminde, Ripple CEO’su 2023’ün ilk yarısında bir kararın gelebileceğine inanıyor. Günler geçtikçe, XRP sahipleri Ripple için olumlu bir karar konusunda iyimser. “Bay Huber”, Ripple için genel olarak büyük bir kazanç bekliyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin