featured
XRP grafiğinde kritik bir ihtimal açığa çıktı

Flaş: XRP grafiğindeki bu ihtimal işleri değiştirebilir! “Grafik ışıl ışıl…”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kasım ayının sonunda dip yapan XRP, 0,90 dolardan toparlanmaya devam ediyor. Kripto para birimi şu anda 97 sent civarında el değiştiriyor.

Pyasa değerine göre ilk ona giren diğer altcoinler gibi, XRP fiyatı da H4 grafiğinde 50 dönemlik basit hareketli ortalama civarında dinamik direnç buluyor.

10 Kasım’daki zirvelerde gelen satış baskısı ise halen yüksek görünüyor.

2021 yılı XRP için hareketli geçti

200 dönemlik basit hareketli ortalama kısa vadede ayılara ve RSI göstergesine rehberlik ediyor.

0,90 dolar seviyesi satıcılar lehine kırıldığında, XRP’nin düşüş eğilimini genişletme ve ilk aşamada 0,85 dolar seviyesine, ardından 0,78 dolar seviyesine inmesi için daha yüksek risk oluşabilir.

Ripple ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki çekişmeler nedeniyle duyarlılık açısından adeta bir luna park treni gibi aşağı yukarı hareketlere tanık olan kripto para biriminde ilginç oluşum sürüyor.

200 SMA boğalar için en kritik seviye

Fiyat bu aşamada daha yüksek bir dip yapmaya çalıştığı için olası bir trend dönüşü ihtimaller arasında bulunuyor. 1,03 dolar civarındaki son zirvenin üzerine çıktıktan sonra, XRP’nin 1,10 dolar civarında yer alan 200 SMA’ya fırlaması için kapılar açılacak.

Golden cross ihtimali işleri değiştirebilir

Yine de XRP bu bölgede dinamik bir dirençle karşı karşıya kalabilir. Eğer aşılırsa 1,20 dolarlık alana doğru başka bir boğa koşusu gerçekleşebilir.

XRP daha sonra 200 SMA ile golden cross’u onaylamak için 1,25 doların üzerine çıkmalı ve H4 grafiğinde boğalara güç veren RSI göstergesiyle birlikte bir yükseliş sinyalini tetikleyerek kriptoyu 1,35 dolar seviyesine doğru yönlendirebilir.

Bu seviye ayrıca adreslerin aktif olarak XRP’lerini satın aldığı bir bölge olduğundan Blockchain verileri bakımından da dikkat edilmesi gereken bir nokta.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin