featured

XRP grafiğindeki model yatırımcıları heyecanlandırdı! Büyük bir hareket gerçekleşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, bir süredir kötü bir performans gösteriyordu. Ancak şu anda şaşırtıcı bir şekilde fiyat grafiği, yatırımcılar için gelecekte önemli olayların habercisi olabilecek ilgi çekici bir model ortaya çıkardı.

0,44 dolar seviyesinin üzerine bir kırılma ile 50 günlük üstel hareketli ortalamanın üzerine bir atılım birleştiğinde, grafikte ters bir baş ve omuz modeli ortaya çıktı. Bu model, genellikle bir yükseliş işareti olarak kabul edilir.

Yükseliş geliyor mu?

Bu göstergeler kendi başlarına da önemlidir. Ancak XRP fiyatının bir süredir durgun olması sebebiyle ekstra heyecan oluştu. Bununla birlikte, mevcut piyasa belirsizliği ve Ripple ile SEC arasında devam eden yasal anlaşmazlık göz önüne alındığında, bu tür yükseliş yapılarının oluşumu yatırımcılar arasında soru işaretleri ve merak uyandırdı. Peki, gerçekten beklendiği gibi fiyatta önemli bir artış gerçekleşecek mi?

XRP

Benzer büyüklükte bir olay en son Mart ayında, yatırımcıların Ripple’a karşı SEC davasında yakında çıkacak bir kararı bekledikleri zaman olmuştu. O zamanlar Koreli yatırımcılar, toplam cironun %30’undan fazlasını oluşturan Güney Kore borsalarındaki XRP işlem hacimleri ile özel bir ilgi göstermişti.

Ancak bu kez konjonktür farklıdır. Çünkü ticaret hacimleri ve volatilite baharın başlangıcına kıyasla düştü. Ayrıca piyasanın kendisi de oldukça depresif bir durumda. XRP grafiğindeki beklentilerin haklı olup olmayacağını zaman gösterecek. Şu anda, yatırımcıların herhangi bir işlem yapmadan önce medyadaki haberleri yakından takip etmesi doğru olacaktır.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin