featured

XRP yüzde 20’lik büyük bir ralliye hazırlanırken, giriş için en doğru seviye nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, 21 Mart’ta 0,43 dolarda bulunan aylık direncinden büyük bir çıkış yaparak ilgilenen yatırımcılara iyi bir giriş fırsatı sağladı. Gözde altcoin, son 24 saat içinde %7,4’lük bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,45 dolar civarında işlem görüyor. Uzun süredir devam eden bir konsolidasyon döneminin etkisi altında, alıcılar muhtemelen fiyatı genel dirence geri çekecek. Dolayısıyla şu an giriş için doğru bir zaman olabilir.

XRP

0,43 dolar ile 0,41 dolar arası, alıcılar için güçlü bir birikim bölgesi olarak duruyor. 0,43 dolardan başlayacak bir yükseliş eğilimi, fiyatı 0,55 dolardaki dirence kadar yükseltebilir.

XRP için gün içi işlem hacmi, 1,68 milyar dolardır. Bu da %25’lik bir artış gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Son on aylık fiyat hareketi, XRP fiyatının yatay bir trend izlediğini gösterdi. Menzile bağlı bu rallide, 0,3 dolardaki destek bir satış zirvesi görevi görürken, 0,55 dolardaki direnç ise bir satın alma zirvesi görevi görüyor.

Kripto pazarındaki son toparlanmanın ortasında, gözde altcoin’in fiyatı 0,3 dolardaki destekten toparlandı ve yakın zamanda 0,43 dolarlık ara direnci kırdı. Haftalık mum belirtilen direncin üzerinde kapanırsa, alıcılar bu toparlanmayı daha da uzatmak için önemli bir zemin elde edecek.

Menzile bağlı bir ralli içindeki bir boğa döngüsünün, altcoin’in fiyatını satın alma zirvesinde bulunan dirence itmesi muhtemeldir. Böylece sürekli alımla, XRP fiyatı %20 oranında bir artışla 0,55 dolarda bulunan direnç noktasına ulaşabilir.

XRP Price

XRP, direnci kırmak ve fiyat sürdürülebilirliğini kontrol etmek için küçük bir geri çekilme yaşayabileceğinden ilgili yatırımcılar 0,43 dolar civarında bir giriş fırsatı arayabilir.

Yine de her durumda, yatay eğilimin sürdürülebilir bir boğa koşusuna dönüşebilmesi içinde 0,55 dolardaki direnç noktasının kırılması gerekiyor.

Teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi: Haftalık RSI eğimi, en son Kasım 2021 zirvesinde kaydedilen %56 değerine ulaştı. Orta çizginin üzerine çıkan gösterge değeri, piyasa duyarlılığının uzun süreli bir toparlanma rallisinden yana olduğunu gösteriyor.

EMA’lar: 50 ve 200 günlük EMA’lardan gelen yoğun arz baskısına tanık olan XRP fiyatı, küçük bir düzeltme olasılığının daha yüksek olduğunu gösteriyor.

XRP için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,55 dolar ve 0,7 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,43 dolar, 0,41 dolar ve 0,3 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin