XRP fiyatındaki yükseliş devam edecek mi? Altcoin için takip edilecek seviyeler
XRP fiyatındaki yükseliş devam edecek mi? Altcoin için takip edilecek seviyeler

XRP fiyatındaki yükseliş devam edecek mi? Altcoin için takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler altcoinlerden biri olan XPR fiyatı bir hafta içinde %50 oranında artış kaydetti. Önemli bir seviye olan RSI seviyesi ise aşırı alım bölgesine ulaştı. Altcoin için 0,56 doların üzerinde bir kırılma, düşüş tezini geçersiz kılabilir ve fiyatı 0,61 dolar seviyesine taşıyabilir.

XRP fiyatı, Eylül ayının üçüncü işlem haftasında etkileyici kazançlar elde etti. Yatırımcılar daha fazla yükseliş meydana gelmeden önce potansiyel %30’luk bir düzeltmeyle karşı karşıya kalabilir.

XRP fiyatı, dijital havale tokeni, çok klasik Elliott Wave yapıları sergilediği için bu hafta dikkat çeken altcoin olmayı başardı. Altcoin’in fiyatı bu hafta %50’den fazla yükseldi ve bir gecelik ASIA seansı sırasında 0,559 dolara ulaştı.

XRP fiyatı şu anda 0,50 dolar seviyesinden yukarı çıkmaya çalışıyor. Göreceli Güç Endeksi aşırı alım koşullarını ihlal ederken, daha küçük zaman dilimlerinde net bir beş dalgalı model sergiliyor. En keskin eğimi çevreleyen bir Fibonacci Retracement aracı, 0,45 dolar seviyesinde %61,8 Fib seviyesi gösteriyor. Bu seviyeye bir düşüş, yakın zamanda kurulan yüksek seviyelerden %20’lik bir düşüş olabilir.

tm/xrp/9/23/22

Hacim profili, her konsolidasyonda sürekli olarak daralırken hacim daha fazla azalıyor. Hacim modeli, önümüzdeki günlerde 0,60 ABD doları XRP olasılığına işaret ediyor. Ancak 0,45 dolara düşüşün gerçekleşmesi büyük bir olasılık olarak görülüyor. Altcoin için 0,5590 dolar seviyesinin kırılması, 0,45 dolara geri çekilme tezini geçersiz kılabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin