Mart sonu XRP fiyat tahmini: Topluluk nasıl bir değer öngördü?

XRP fiyatındaki artış balinaları harekete geçirdi: İşte gerçekleşen işlemler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasadaki olumlu havayı solumaya devam eden altcoin’ler kazanımlarını sürdürüyor. Bu süre zarfında bireysel yatırımcılar çekinse de ilerleme pozitif anlamda iyi şekilde ayrışmış gibi duruyor. Ancak bu senaryoların daha çok yaşanması tedbirli olmanın önemi bir kez daha gösteriyor.

Altcoin’lerden özellikle ilk 10 içinde iyi hareketlerde görebildik. Majör varlıklardan biri olan XRP fiyatı, mütevazi kazanımlardan sonra yeniden gündeme geldi. Balinalar kazançların ardından XRP tokenlerini taşımaya başladı. Bu taşıma işlemleri neye işaret ediyor? XRP fiyatı için önemli sayılıyor mu? Detaylara beraber göz atalım.

XRP fiyatında haftalık çift haneli kazanç

Amerika Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple Labs arasında geniş çapta duyurulan davanın sonu yaklaşıyor. Sürecin sonuna gelirken, yatırımcılar mali düzenleyiciye karşı açılan davada olumlu bir karar bekliyor. Bu yüzden de XRP fiyatı üzerinde önemli bir yükseliş etkisi yaratacağını umuyor.

Ripple fiyatı, son 24 saatte yaklaşık %0,92 ve önceki haftaya göre %11,32 artışla 0,3885 dolardan işlem görüyor. Mevcut durumda, XRP’nin toplam piyasa değeri 19,6 milyar dolar ve yılın başında piyasa değeri 17,1 milyar dolar olan 1 Ocak’tan bu yana 2,5 milyar doları aştı. 

Piyasanın en değerli altıncı varlığı konumda yer alan altcoin, daha fazlasını yapmak istiyor. Davanın sürecinden sonra olumlu karar kritik bir eşik olarak gösterilebilir.

Ripple balinaları hareketli

Yakın tarihli bir WhaleAlert raporu, token fiyat artışının ortasında büyük XRP balina transferlerinin gerçekleştiğini ortaya koyuyor. Gelen rapora göre, son 24 saat içinde birden fazla balina adresinde yaklaşık 429 milyon token hareket etti.

Balina izleme platformu WhaleAlert, en büyük tek balina işleminde yaklaşık 81 milyon dolar değerinde 209 milyon XRP transferini saptadı. Kripto balinaları, birden fazla işlemde 49 milyon dolar (yaklaşık 123 milyon XRP) ekledi. Bir balina adresi, Binance’ten yapılan bir işlemde 94,3 milyon token biriktirdi.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin