Ripple (XRP) fiyatı yükselişini sürdürecek mi? Teknik analiz
Ripple (XRP) fiyatı yükselişini sürdürecek mi? Teknik analiz

Ripple (XRP) fiyatı yükselişini sürdürecek mi? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatı yükselmeye hazır görünüyor. Ancak yükselmesi için Bitcoin’den onay bekliyor. Altcoin 0,437 doları geçebilirse 0,561 ila 0,596 dolarlık direnç seviyeleri ralliyi tetiklemede anahtar olabilir. Tüm bunlara ek olarak 0,381 ile 0,433 dolar talep bölgesinin altına yakın bir günlük mum çubuğu, Ripple için yükseliş görünümünü geçersiz kılar.

XRP fiyatı yükseliş için önemli sinyaller verdi. Altcoin için sırada bu seviyelerde tutunmak ve Bitcoin fiyatındaki yükseliş var. Bu koşulların, Ripple boğalarının niyetlerini göstermelerini ve altcoin’i önemli seviyelere taşıması bekleniyor. Analize göre ise Ripple fiyatı bir sonraki patlayıcı harekete hazırlanıyor.

XRP fiyatı için sırada ne var?

Ripple fiyatı, %74’lük rallisini sonlandırdıktan sonra, 0,381 ile 0,433 dolarlık talep bölgesini kilit destek seviyesi olarak kullanıyor. Altcoin yaşanan geri çekilmede söz konusu talep bölgesini 28 Eylül’de etiketledi ve %19 oranında sıçradı.

Piyasa koşulları nedeniyle, XRP fiyatı 0,508 dolarda yerel bir zirve oluşturdu. Daha sonra trendi tersine çevirdi ve %14’lük bir geri çekilme ile 0,437 dolardan daha yüksek bir dip noktası oluşturdu. Oluşan bu grafiğe göre yükseliş görünümünü ortaya koyuyor ve Bitcoin fiyatının haftalarca süren konsolidasyondan sonra arttığını göz önünde bulundurarak, fiyatın daha da artabileceğini gösteriyor.

Bu nedenle, piyasa katılımcıları, 0,561 ila 0,596 dolar arasında değişen büyük bir direnç yapısını yeniden test etmek için tokenin potansiyel olarak %17 oranında itebilecek bir sıçramayı görebilir.

XRP/USD 1-day chart

Ripple fiyatının gösterdiği yükseliş görünümünden bağımsız olarak, BTC fiyatında yaşanacak düşüş altcoin fiyatını olumsuz yönde etkileyebilir. Bunun XRP fiyatına çevrilmesi, talep bölgesinin 0,381 dolarda bir dökümünü içerecektir. Bu hareket, XRP fiyatı için yükseliş tezini geçersiz kılabilir ve potansiyel olarak 0,360 dolar ara destek seviyesinde bir düzeltmeye neden olabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin