XRP fiyatı, uzun vadeli yükseliş için ne durumda?

XRP fiyatı, uzun vadeli yükseliş için ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zamanında piyasanın sayılı altcoin’leri arasında gösterilen Ripple, eski günlerini aratıyor. Her ne kadar halen ilk 10 içinde yer alsa da bazı kazanımları geride bırakıyor. Bunun en büyük sebebi ise devam eden dava süreci.

Bir türlü sonuca varmayan dava hem Ripple Labs şirketini hem de yatırımcıları yeterince bezdirdi. Ancak davanın Ripple için olumlu sonuçlanmasına az kaldığı düşünülüyor. Ekip tarafından yapılan açıklamalar buna işaret ediyor.

Öte yandan davaya alışan kripto para birimi, yoluna bu şekilde bakıyor. XRP fiyatı, geçtiğimiz yıl nispeten iyi bir performans göstererek 1 doların üstüne çıkmıştı. Ancak bir türlü yeni bir ATH gerçekleştiremedi. Şimdi ise uzun vadeli yükseliş haznesine bakılıyor. Peki son durum ne?

XRP fiyatı beklentileri karşılamak için hazır mı?

Geçen hafta düşüş eğiliminde sona erdikten sonra XRP’nin ayıları bir ara verdi. XRP’nin geçen haftaki çöküşü, 2 aylık artan destek çizgisinde sona erdi. Destek seviyesi civarında yükseliş toparlanması beklense de, XRP fiyatı hareketi grafiklerde 0,34 $’a yükseldi. Bu da bir miktar yukarı çıkmasını sağladı.

Bununla birlikte, XRP’nin yükseliş anlatımı sadece desteğin yeniden testine dayanmıyor. Hash Ribbons göstergesi, XRP’nin orta ve uzun vadeli bir yükseliş performansına yönelebileceğini de öne sürdü.

Ripple adreslerinde son durum

XRP’nin tedarik dağılımı da balinaların bir sonraki hamle konusunda çelişkili olduğunu gösteriyor. 10 milyondan fazla coin tutan adresler, destek yeniden testine rağmen bakiyelerini düşürmeye devam etti. Satışları toplayan balinalar ortalama düşürüyor.

Balinalar dolaşımdaki arzın aslan payını kontrol ettikleri için XRP fiyatı üzerinde en fazla etkiye sahip.

Diğer yandan 10.000’den fazla ve 10 milyondan az coin tutan adresler, son 24 saat içinde satın almayı artırdı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin