featured

XRP fiyatı sıçramaya hazır görünüyor! Giriş için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 19.74 milyar dolardan fazla piyasa değeri ile 7. en büyük kripto para birimi olan XRP, yükselişe hazırlanıyor. Ne yazık ki kripto varlığının yatırımcıları için bu yukarı yönlü hareket geçici olacak gibi görünüyor ve altcoin fiyatında bir artış kaydettikten kısa bir süre sonra ayıların kontrolü ele geçirmesi bekleniyor.

  • XRP, son 30 gün içinde değerinin neredeyse %14’ünü kaybetti.
  • Altcoin, 0,44 $ seviyesine kadar sıçrayabilir
  • Balinalar şimdiden 150 milyondan fazla XRP tokenini taşıdı

Coingecko’nun takibine göre dijital varlık, son yedi gün içinde yalnızca %1,4 düşüşle 0,3932 dolardan el değiştiriyor.

Aydan bugüne (MTD) performansında, XRP %13,6 düşüş kaydetti. Bununla birlikte, şu anda fiyat hareketi tarafından izlenen model, küçük bir yukarı yönlü harekete işaret ediyor.

Teknik göstergeler XRP’yi destekliyor

Son birkaç gün içinde, kripto para birimi direnç trend çizgisini iki farklı durumda test ederken, destek trend çizgisini birçok kez ziyaret etti.

Şu anda, 0,39 dolarlık bölge, altcoin için çok önemli bir destek seviyesi çünkü bu seviyenin tutulmaması kripto için devam eden düşüş eğiliminin devam etmesi anlamına gelecek.

XRP‘nin bu belirli çizgiyi tutmayı başarması durumunda, varlığın 0,443 dolara kadar yükselmesi için bir fırsat penceresi sağlama şansı yüksektir.

Balinalar hareket halinde

Sadece birkaç gün önce, XRP odaklı bir balina takipçisi olan Bithomp, büyük miktarda XRP tokeninin alışılmadık bir şekilde transfer edilmesi hakkında bazı bilgiler paylaştı.

Verilere göre, değeri 56,5 milyon doları aşan yaklaşık 143 milyon altcoin, bir kripto balinası tarafından Binance’ten büyük bir ABD borsa şirketi olan Bittrex’e taşındı.

Büyük yatırımcılar son zamanlarda aktif olarak, soğuk bir cüzdan aracılığıyla satış yapmak veya para çekmeyi kolaylaştırmak amacıyla milyonlarca değerindeki XRP’nin anonim bir cüzdandan diğerine hareketine dahil oldular.

XRP bu gelişmeye küçük bir fiyat artışıyla karşılık verdi ancak yükselişini sürdüremediği için kazanımlarını kaybetti.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin