85 milyon XRP taşındı - neler oluyor?
85 milyon XRP taşındı - neler oluyor?

XRP fiyatı sert yükseldi – Ripple Emanetten 1 milyar XRP’yi çıkardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple geleneği bozmadı. Emanetten 1.000.000.000 XRP çıkarırken, Bitstamp ve Coinbase birlikte 645 milyon XRP taşıdı.

Hafta sonu, XRP tokenı 0,32 dolardan 0,66 dolara 2 kat artış kaydetmeyi başardı.

Fiyat yükselmeye devam ederken Ripple, emanet cüzdanından 1 milyar XRP’yi çıkardı. Bitstamp ve Coinbase gibi diğer büyük oyuncular 645 milyonluk devasa coin taşıdı.

Ripple 1.000.000.000 XRP’yi serbest bıraktı

Whale Alert’ten alınan verilere göre blockchain devi Ripple, emanet cüzdandan 1 milyar XRP tutarında devasa miktarı çıkardı. Topluluk buna alışık ancak fiyatların tam da yükseldiği bir zaman dilimine gelmesi yatırımcıyı endişelendiriyor.

Bir kural olarak, piyasaya sürülen XRP’nin toplam 800 milyonu geri kilitleniyor ve operasyonel giderlerini, yatırımlarını vb. Karşılamak için yaklaşık 200 milyon Ripple tutuluyor. Ripple, ABD tarafından başlatılan dava nedeniyle artık daha fazla masrafa sahip. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, XRP’nin “kayıtsız bir menkul kıymet” olduğunu iddia ediyor.

XRP

Bitstamp ve Coinbase 645 milyon XRP’yi hareket ettiriyor

Whale Alert ayrıca, kripto para piyasasında Lüksemburg merkezli Bitstamp ve en büyük ABD merkezli borsa Coinbase gibi diğer büyük oyuncuların küçük borsalarla birlikte 645 milyon XRP gibi göz kamaştırıcı bir miktarı transfer ettiğini bildirdi.

Bitstamp, Ripple’ın XRP / EUR paritesi ile çalışan Avrupa ODL koridorudur. Ripple tarafından XRP’yi depolamak için kullanılan saklama platformu BitGo’ya 40 milyon XRP gönderdi.

Coinbase’e gelince, cüzdanları arasında tek seferde 400 milyon XRP bağladı. XRPlorer hizmetinin CEO’su ve kurucusu Thomas Silkjær, borsanın fonları soğuk cüzdandan sıcak cüzdanına taşıdığını söyledi.

Platform, SEC davası nedeniyle XRP ticaretini askıya alan borsaların listesinde yer alıyor.

XRP, yeniden üçüncü sırada ve 0,66 dolardan işlem görüyor

Cumartesi gününün erken saatlerinden bu yana XRP, 2 kat büyüme göstermeyi başardı ve Cumartesi günü 0,40 dolara yükseldi. Yazım sırasında bugün ikinci kez 0.60 $ seviyesini geçti ve şu anda 0.66 $ seviyesinde işlem görüyor.

XRP

Ayrıca Polkadot’tan dördüncü pozisyonunu geri kazanmayı başardı ve Tether’i da geçerek üçüncü sıraya geri döndü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin