XRP fiyatı güçlü bir toparlanmaya hazırlanıyor! Hedef seviye belli
XRP fiyatı güçlü bir toparlanmaya hazırlanıyor! Hedef seviye belli

XRP fiyatı güçlü bir toparlanmaya hazırlanıyor! Hedef seviye belli

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatı, 0,32 dolar civarındaki devasa talep alanına dokunduktan sonra toparlanmaya başladı. En büyük uluslararası para transferi tokeni, boğaların 0,30 doların altındaki kapsayıcı kayıpları önlemek için harekete geçmesinin ardından Pazartesi günü 0,3559 dolardan işlem gördü. XRP günü 0,35 doların üzerinde kapatabilirse, 0,557 dolar seviyesine yükselişin önünü açabilir.

Yatırımcılar, muhtemelen kripto piyasası üzerindeki etkisini ölçmek için FTX’in çöküşünü yakından takip ediyor. Yakın zamanda hazırlanan bir rapora göre, kripto ile ilgili varlıklar, 14 haftanın en yüksek seviyesi olan 42 milyon doların üzerinde giriş kaydetti. Ancak XRP ile ilgili yatırım ürünlerine herhangi bir fon gönderilmedi.

XRP fiyatı tekrar yükselişe geçti, ancak düşüşü satın almanın zamanı geldi mi?

Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) göstergesi bir satın alma sinyali verirse, XRP fiyatı 0,5577 dolara beklenen hareketi hızlı bir şekilde doğrulayabilir. Yatırımcılar, uzun pozisyonlarını tetiklemeden önce 12 günlük Üstel Hareketli Ortalamanın (EMA) (mavi) 26 günlük EMA’nın (kahverengi) üzerine çıkmasını beklemeli.

XRPUSD price chart bullish

Stokastik osilatör aşırı satım bölgesinden çıkmak üzere olduğu için yükseliş trendi başlayabilir. Varlıklar, bu tür aşırı satım koşullarından sonra toparlanma ve bu süreçte adil piyasa değerlerine dönme eğilimindedir. XRP’deki iyimser görünüm, Stokastik tarafsız bölgeye hareket ettikçe ve muhtemelen aşırı alım bölgesine girerken sağlamlaşmaya devam edecek.

Yatırımcılar, ilk kâr alma pozisyonu (TP-1) olarak 0,4100 doları düşünebilir, ancak bazı yatırımcılar, XRP 0,557 doları (TP-2) etiketleyene kadar bekleyebilir. Bununla birlikte, XRP henüz düşüş kanalından çıkmadı ve kısa vadeli geri çekilmelerin gerçekleşmesi mümkün görünüyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin