XRP fiyatı geri dönüş yapabilecek mi? Teknik göstergeler ne anlatıyor?
XRP fiyatı geri dönüş yapabilecek mi? Teknik göstergeler ne anlatıyor?

XRP fiyatı geri dönüş yapabilecek mi? Teknik göstergeler ne anlatıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cuma günü, XRP %0,13 düştü. Perşembe günü %0,31’lik bir kaybın ardından XRP, günü 0,3798 dolardan kapattı. Güne karışık bir başlangıç, XRP’nin tersine dönmeden önce 0,3807 dolarlık bir seviyeye yükseldiğini gördü. İlk büyük direnç seviyesinin (R1) 0,3850 dolardan altına düşen XRP, sabahın en düşük seviyesi 0,3701 dolara geriledi. XRP, birinci büyük destek düzeyinde (S1) 0,3763 dolardan ve ikinci büyük destek düzeyinde (S2) 0,3724 dolardan düştü. Bununla birlikte, Cuma günü geç bir ralli, XRP’nin günü 0,3798 dolarda tamamlamak için temel destek seviyelerini kırdığını gördü.

ABD enflasyon verilerinin ardından ABD tüketici güveni ve enflasyon beklentileri fiyat hareketine destek verdi. ABD ekonomik göstergeleri ve daha az agresif bir Fed’in piyasa beklentileriyle XRP pozitif olsa da, devam eden SEC ve Ripple davası fiyata pozitif yönde ivme sağlayamıyor. Hinman’ın konuşmasıyla ilgili belgelere ilişkin bir Mahkeme kararı öncesindeki belirsizlik, hareketi desteklemedi.

XRP, piyasa hissiyatını takip edecek mi?

Cuma günü, XRP ABD ekonomik verilerine nispeten sessiz bir tepki gösterdi. Yanıt eksikliği, XRP’nin boğa olan daha geniş kripto piyasası eğilimini desteklediğini gördü.

SEC ve Ripple davasının sonucuna ilişkin yatırımcı belirsizliği, hafta sonuna girerken alıcı iştahını test etmeye başladı. Temmuz ayında Mahkeme, SEC’in William Hinman’ın konuşmayla ilgili belgelerinin avukat-müvekkil ayrıcalığı kapsamına girdiği iddiasını reddetti. Mahkeme kararı, Mahkemenin pozisyonunu değiştirmek için başka bir SEC girişimine yol açtı.

En son Mahkeme kararından önce, SEC, avukat-müvekkil gizliliği altında Hinman belgelerini korumaya çalışan en az altı dava açmıştı. Yatırımcılar şimdi, desteği test eden konuşmayla ilgili belgelerle ilgili başka bir Mahkeme kararını bekliyor.

XRP fiyat hareketi

Yazım sırasında, XRP %0,50 artışla 0,3817 dolara yükseldi. Yükselişli bir sabah, XRP’nin birinci büyük direnç düzeyini (R1) 0,3835 dolardan kırdığını ve 0,3820 dolara geri dönmeden önce ikinci ana direnç düzeyini (R2) 0,3872 dolarda test ettiğini gördü.

Teknik göstergeler

0,3768 dolarlık pivottan kaçınmak, boğalara 0,3835 dolardan birinci büyük direnç seviyesinde (R1) başka bir ralli sağlayabilir. XRP’nin 0,38 doların altına düşmesini önlemek için daha geniş pazardan desteğe ihtiyacı var. Uzatılmış bir kripto geri tepmesi durumunda, XRP ikinci ana direnç seviyesini (R2) 0,3872 dolardan ve direnci 0,39 dolardan yeniden test edebilir.

Pivotta bir düşüş, ilk büyük destek seviyesini 0,3731 dolardan devreye sokacaktır. Geniş tabanlı bir kripto tersine çevrilmesini engelleyen XRP, 0,37 doların altından ve 0,3664 dolardan ikinci büyük destek düzeyinden (S2) kaçınmalı. Hinman belgeleriyle ilgili herhangi bir mahkeme kararı, destek ve direnç seviyelerinin etkisini azaltabilir.

EMA’lar ve 4 saatlik mum grafiği bir yükseliş sinyali gönderdi. 50 günlük EMA, 100 günlük EMA’dan uzaklaştı ve 100 günlük EMA, 200 günlük EMA’dan genişleyerek yükseliş hissiyatını korudu.

100 günlük EMA’dan devam eden 50 günlük bir EMA genişlemesi, 0,39 doları yeniden hedeflemeye yönelik bir hareketi destekleyecektir. Bununla birlikte, 50 günlük EMA’ya (0,3757 dolar) bir düşüş, 0,3711 dolar olan 100 günlük EMA’yı ortaya çıkarabilir.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin