featured

XRP fiyatı düşerken Ripple balinaları devreye girdi! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP cinsinden milyonlarca USD Bitstamp’a gönderildi. XRP fiyatı %6 oranında düşerken balinalar 2 saat içerisinde yüklü miktarda kripto borsasına XRP yolladı. Whale Alert tarafından elde edilen verilere göre 2 önemli balina adresi Bitstamp’a XRP aktardı. XRP odaklı Bithomp cüzdan takipçisi tarafından paylaşılan ayrıntılar, pazar için neden önemli olabileceğini ortaya koyuyor.

XRP balinaları devrede

Balina adresleri 25.000.000 ve 29.500.000 XRP taşıdı. Whale Alert tarafından “anonim” olarak etiketlenen cüzdanlar tarafından Bitstamp’a gönderildi. Bu transferler birlikte, mevcut döviz kurunda yaklaşık 14,5 milyon dolar değerinde. Bahsedilen platform Bithomp, gönderenlerin adreslerinin ABD merkezli sektördeki en büyük kripto saklama hizmetlerinden

BitGo kriptoyu esas olarak finansal kurumlar için depolama görevi görüyor. Bu nedenle bu işlemler kurumsal kripto yatırımcıları tarafından XRP son birkaç gündür değer kaybettiği için Bitstamp’a gönderilmiş olabilir.

Geçtiğimiz hafta sonu XRP fiyatı %6,06 oranında düşüş yaşadı. Şimdideye kadar fiyat bir miktar yükselişe geçti.  Hafta sonu boyunca, anonim bir XRP balinası, 148.102,802 dolar olarak değerlendirilen 313.218,266 XRP’yi transfer etti. Bu muazzam miktarda kripto, tek bir işlemde kaydırıldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin