featured

XRP fiyatı, davaya bağlı olarak güçlü tarafını öne çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple ile SEC arasında devam eden davaya son olarak Cardano kurucusu da dahil oldu. Hafta sonu Charles Hoskinson, davanın seyri hakkında açıklamalarda bulundu. Twitter üzerinde düşüncelerini paylaşan Cardano kurucusu Ripple Labs’ı hedef tahtasına oturttu.

Cardano’nun kurucusu Hoskinson, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nu asılsız yolsuzluk iddialarıyla hedeflemenin Ripple’ın düzenleyiciye karşı kazanma şansını azaltabileceğini söyledi.

Yatırımcılar XRP fiyatını yakından takip ederken bu şekilde gelen bir açıklama şaşkınlıkla karşılandı. Ancak Ripple Labs şirketinin avukatı, Hoskinson’a anında cevap verdi. Avukat John Deaton, Hoskinson’ın Ripple şirketine saldırdığını belirtti. “Cardano’nun kurucusu, Katman-1 protokollerinin çoğunun, faydaları ve Howey Testini geçmeleri nedeniyle menkul kıymetler olmadığına inanmaktadır” açıklaması yapıldı.

XRP fiyatı tüm bu söylemlerden etkilendi mi?

Karşılıklı bir atışma sürerken XRP fiyatı olanlardan habersiz yoluna devam etti. Geçtiğimiz hafta yaşadığı sıçramayı sürdüren para birimi, haftalık en çok kazanan varlıklar arasında kaldı. Özellikle ilk 10 içinde en iyi başarıyı gösteren altcoin oldu.

Pazar günü, piyasa değerine göre altıncı en büyük kripto para biriminin daha yüksek sosyal hacimlere tanık olması nedeniyle, Pazar günü XRP fiyatı %3,8 artarak 0,540 dolarlık gün içi en yüksek değerine ulaştığını gördü.

Teknik bir bakış açısından, XRP’nin günlük RSI aşırı alım bölgesindeydi. Bireysel yatırımcılardan gelen daha yüksek satın alma baskısının göstergesi oldu. Bununla birlikte, yumuşayan ticaret hacimleri, sosyal coşku hala eksik olduğundan alıcılar arasında bir miktar şüphe uyandırdı.

XRP fiyatı için pozitif bölgeye giden fonlama oranı, vadeli işlem piyasasında bir yükseliş eğilimine işaret ediyor. Bu da yakın gelecekte XRP fiyatı için daha yüksek umutlar gösteriyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin